lauantai 9. elokuuta 2014

Feelunique tilaus | Maybelline Illegal Length & Color Tattoo

Tilasin Feeluniquelta pari must -tuotetta. Oon kesän aikana rakastunut korallin ja pinkin sävyisiin luomiväreihin, ja niiden alla oon käyttänyt NYX:in Jumbo Eyeshadow Penciliä sävyssä Milk. Milk on valkoinen, voidemainen luomiväri, jota oon käyttänyt jo monet vuodet. Valkoinen kun ei aina toimi jokaisen sävyn alla, oli aika hankkia punertava sävy sen tilalle.

Image and video hosting by TinyPic Maybelline, Illegal Length Mascara – 11.69€ | Maybelline, Color Tattoo – 6.49€ 

Paketti tuli taas todella nopeasti ja ehjänä, alle viikko meni. Nykyään tosiaan Feeluniquella on 2€ postikulut kaikkiin alle 15€ tilauksiin. Vähän se harmittaa, kun yleensä tilaan sieltä esim. yhden ripsarin ja nyt joutuisin siitä joka kerta maksamaan ylimääräistä. Jonkun mielestä 2€ on pieni summa, hällä väliä, mutta mä säästän kaikesta mahdollisesta :D

Maybelline Illegal Length -ripsiväriä on mulla aina oltava sen pidentävän koostumuksen ja harjan takia. Harjaan sitä usein muiden ripsivärien päälle kevyen kerroksen, että ripsistä tulisi pidemmät. Uutena koostumus on aivan mahtava, mutta se kuivuu harmillisen nopeasti ja siitä tulee pieniä kökköjä ripsiin. Feeluniquella on tänään tarjous, jossa jokaisesta yli 20£ tilauksesta saa 10% alen koodilla "shop10" (koodi on voimassa vain tänään). Kannattaa katsoa lisää koodeja esim. täältä, sieltä löytyy mm. Feelunique, Nordicfeel, Yves Rocher jne.

Image and video hosting by TinyPic
 
Maybelline Color Tattoo sävyssä 65 Pink Gold, on ihan huippu! Omistan jo yhden Color Tattoon sävyssä 24K Gold ja se on taivaallisen kaunis, pigmenttinen, kultainen sävy. Alle kevyt sipaisu Urban Decay Primer Potionia pohjustaksi ja luomivärit pysyvät koko päivän paikoillaan.
Kultaisen koostumus on paksumpi ja paakkuisempi, kuin tämän punertavan, ehkä se on kerinnyt kuivahtaa? Molemmat silti toimivat yhtä hyvin ja Pink Gold taitaa siirtyä nyt ihan jokapäiväiseen käyttöön se uusi e.l.f.in pinkki luomiväri näyttää tämän päällä aivan uskomattoman kauniilta!

Tässä vielä swatchia Pink Gold -luomiväristä eri valaistuksissa. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Löytyykö Color Tattoo teidänkin lemppareista? Kultainen sävy oli käytössä paljon heinäkuussa ja päätyi lemppariksi, ja ihan pian myös Instagramiin! Käy katsomassa pari heinäkuun lempituotetta Instagramista täältä :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Color Tattoot on kyllä loistavia, ja pysyvät vähän hankalammillakin luomilla. :) Monta sävyä omistan, mutta en tuota vaaleanpunaista. Nyt haluaisin tietty myös sen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mulla on rasvoittuvat luomet ja nämä pysyvät todella tehokkaasti paikoillaan koko päivän :) aijaa, no mä kyllä suosittelen tätä sävyä! Toimii kivasti myös vaaleanruskeiden sävyjen kanssa ;)

   Poista
 2. Tuleeko feeluniquessa tulleja? :) että jos tilaa yli 30 eurolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feelunique ei kuulu EU alueeseen, että yli 21-22€ tilatessa voi paketti jäädä tulliin, mutta mulla esim. ei ole muutaman vuoden aikana jäänyt koskaan :) arpapeliä!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig