maanantai 4. elokuuta 2014

e.l.f. Cosmetics tilaus

Ootteko huomanneet, kun e.l.f. Cosmeticsilla on koko ajan ollut menossa monen moista alea ja alekoodia? Oon kesän aikana ihastunut korallin sävyisiin luomiväreihin ja löysin e.l.f.iltä yhden, joka oli pakko saada. Postikulut olivat ilmaiset ja e.l.f.in synttäreiden kunniaksi sain vielä yllärilahjan. Paketti tuli n. viikossa plus viikonlopun päivät päälle.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Zit Zapper - 2.46€ | Professional Shine Eraser - 2.46€

Zit Zapper sisältää mm. salisyylihappoa, taikapähkinää (witch hazel), teepuuöljyä ja kamferia. Oon käyttänyt puhdasta teepuuöljyä näpyille ja muille epäpuhtauksille, ja se on toiminut todella hyvin. Pullo on avattu jo yli kaksi vuotta sitten, etten tiedä, onko öljy enää voimissaan.
Nyt oli hyvä aika kokeilla e.l.f.in omaa rohdosta näpyille ja kerron jo nyt muutaman päivän jälkeen.. Se toimii paremmin kuin teepuuöljy! Punaisuus häipyy heti, näpyt pienenevät ja aamulla iho on 10 kertaa paremmassa kunnossa :)


Tilasin myös Shine Eraser -papereita, eli ns. puuteripapereita, joilla saa ylimääräisen rasvaisuuden taiottua kasvoilta pois hetkessä. Varsinkin kesällä näitä menee paljon ja koonsa puolesta ne on helppo ottaa mukaan minne vaan. Onko näissä papereissa eroja, voiko toisella merkillä olla merkittävästi paremmat paperit?

Image and video hosting by TinyPic Baked Eyeshadow - 4.98€

Baked Eyeshadow sävyssä Pixie oli must, koska omistan aivan liian vähän korallisia ja pinkin sävyisiä luomivärejä. Enchanted sävy päätyi mukaan myös, koska en omista yhtäkään näin hillittyä kultaista luomiväriä.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Harmikseni Googlen kuvahaku sai mut luulemaan, että Pixie olisi korallinen sävy. Todellisuudessa se on hyvinkin pinkin sävyinen, kimalteleva luomiväri, josta silti tykkään aivan älyttömästi! Enchanted on kaunis, vaalea kulta, jossa on hieman jotain punertavaakin sävyä mukana. Molemmat luomiväreistä ovat pigmenttisiä ja näkyvät luomella parhaiten voidemaisen puhjustan päällä. Tykkään!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic HD Blush - 5.67€

Yllärilahjana sain HD Blushin, eli nestemäisen poskipunan sävyssä Superstar. Superstar on kunnon persikkainen/korallinen sävy ja kaunis sellainen. En ole tohtinut vielä kokeilla poskipunaa kasvoille, mutta se asia täytyy korjata pian!

Ootteko tekin ratkenneet e.l.f.in alennuksiin? Tälläkin hetkellä siellä on kaikki tuotteet 50% alessa :D verkkokauppaan pääset → täältä.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Oon aina halunnut kokeilla tollasia "puuteripapereita"! :D Oon harkinnut tilaavani niitä, mutta jotenki plääh tilata pelkkiä papereita, kun muut elfin tuotteet ei oikein nappaa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän joo! :D ne on rasvaisen ihon kavereita ;) ehkä iHerbistäkin vois puuteripapereita löytää just jos samalla tilaa muutakin? Mäkin oon viimeksi tilannut elfiltä 2013 tammikuussa vissiin jonkun puuterin tms, tuntuu elfi junnaavaan samoissa tylsissä tuotteissa pitkään :(

   Poista
 2. Mun on pitänyt monesti tilata elfin meikkejä. :o Ja oon nähnyt kans monessa apteekissa, mutta aina jäänyt ostamatta. :(

  Ehkä maailman ihanimmat noi luomivärit! <3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D ne on tosi ihanat ja nätit, tänäänkin mulla oli tuota pinkkiä silmissä :') elfiltä voi löytää muutamia aarteita!

   Poista
 3. Tuli mieleen tuosta, kun kerroit kuvitelleesi sävyn erilaiseksi kuin mitä se oli todellisuudessa, että e.l.f. myös nimeää mielestäni tuotteitaan ihan hassusti. Jokin selkeästi koralli tai persikka voi olla nimetty vaikkapa pinkiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :S en ookaan kiinnittänyt tohon huomiota! Ei oo kovin kivaa sellanen, kun ei kaikki Googleta sävyjä :/

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig