sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Sally Hansen Xtreme Wear - Coral Reef

Image and video hosting by TinyPic

Keskisillä oli 
Sally Hansen Xtreme Wear kynsilakkauutuuksia. Mun silmäni osuvat aina kaikkiin vaaleanpunaisiin ja korallisiin sävyihin, joten sävy 405 Coral Reef suorastaan lensi kärryihin! Hinta oli 5.90€ ja pullossa on 11.8ml lakkaa, ei paha.

Coral Reef on pullossa vaaleampi, mitä kynsillä. Se on todella peittävää jo yhdellä kerroksella ja antaa kauniin kiillon. Sävy on todella mielenkiintoinen, koska sisällä se on aika perus korallinen sävy ja ulkona valossa melkein neon pinkki! Se muistuttaa paljon sitä BornPrettyStoren neon väristä huulikiiltoa, josta kirjoitin muutama postaus sitten. Kaksi kerrosta tätä ilman alus- ja päällyslakkaa pysyy kynsillä täydellisenä jopa kolme päivää, sweet!

Ei siis mikä tahansa perus korallinen sävy ;) omistan saman tyylisiä sävyjä pari kappaletta, mutta yksikään niistä ei ole näin kaunis, mahtava ja kirkas. Käykää ihmeessä tutustumassa näihin lakkoihin kauppojen hyllyllä, ette pety!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Voi ompas ihana sävy! Koralliset ja pinkit sävyt on kyllä jotenkin sellasia että silmä osuu aina ensimmäisenä niihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, huutaa kesää! Jep, voisin omistaa pelkkiä näitä sävyjä kynsilakoissa ja olisin ihan tyytyväinen :'D

   Poista
 2. Upea sävy, just tällaiset on niin parhaita kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, varsinkin jos ois ruskettunut! Mutta eei, ei tietenkään :(

   Poista
 3. Tää uus layoutti on kyl superkiva! Ja tää sävy myös (:

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig