tiistai 22. heinäkuuta 2014

Papu & vaaleanpunainen rusetti

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic "Morjestaa, Papu täällä hei! Oon voittanut ylikivasta Kissankujeita -blogista kaikkea kivaa mulle ja mamille :3 mami välttämättä halus kuvata mua ja tavaroita.. Näytän muutes tosi sexyltä tässä vaaleanpunaisessa rusetissa, enks vaan? Mami ainakin nauroi kovaan ääneen, kun se sen mulle tukki kaulaan.."

Hehe, nauraa räkätin Papulle ja sen vaaleanpunaiselle rusetille ;D oli se jotain niin koomista! Papuhan ei alussa piitannut rusetista, näytti vaan söpöltä silmät suurena. Ei kauaa kestänyt, kun sitä piti yrittää purra ja syödä. Ennen kun damagea ehti tulla, piti rusetti jo ottaa pois.. Mutta tosiaan, tässä olisi ne ihanaakin ihanammat palkinnotImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Ensimmäisessä kuvassa Papun takana näkyy aivan superihana Crazy Cat Lady -kangaskassi. Kangaskassi on kuulemma ostettu → täältä. Saatiin myös CCL -korttikin ja pikkuruisia kissanpää kirjanmerkkejä, jotka ovat post-it lappusten tyylisiä. Näiden alla pilkottaa myös todella kaunis, beigen värinen kissahuivi, kääk!

Image and video hosting by TinyPic No se vaaleanpunainen rusetti, jonka värin sain valita Papuselle. CCL -magneetti, joka sattuu olemaan meidän ensimmäinen magneetti jääkaapinovessa!

Image and video hosting by TinyPic Kisumisu aiheisia tarroja ja Maneki Neko post-it lappusia. Lappusissa on ständi, että kisu voi seistä pystyssä^^

Image and video hosting by TinyPic Järkyttävän suloisia siirtokuvia kynsille, eli vissiin niitä waterdecaleja? En kestä, niin paljon kissojen kuvia..

Image and video hosting by TinyPic THE palkinto, eli Papuselle ruokaa. Merkki on Naturea ja Papu eilen maistoi kanan makuista märkäruokaa.. Hotki sen hyvin nopeasti, niin herkullista se oli ;)

Kiitos niiiin paljon Kissankujeita -blogille tästä, tykätään Papun kanssa kaikesta
SHARE:

12 kommenttia

 1. Söpö papu ja ihana voittosaalis

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. ^^ hihi, Pave kiittää ja kumartaa ;)

   Poista
 3. Voi Papua.. :D Pääasia että kumminkin ehti ottaa muutamat kuvat rusetti kaulassa, haha! Ja kiva kuulla että tykkäsitte palkinnosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja ihan kivoja kuvia tuli ;D Papu ei kestä mitään sen ympärillä! Tykätään^^

   Poista
 4. Hihi Papu <3 Papu näyttää niiiiin siltä, että se tulis niin hyvin juttuun meidän Vienon kanssa : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mistä sen tietää? ;D millanen Vieno on? Vähän ois hauska, jos Papu tapais toisen kissan! Tai no, se varmaan pelkäis henkensä edestä.. Raukkaa pelottaa ihan kaikki ;o

   Poista
  2. Vieno on.. öö Vieno : D Semmonen kunnon höpsykkä, joka ei oikein ymmärrä : D Jos se olisi ihminen, sen lempiväri olisi vaaleanpunainen, ihan varmasti.
   http://anna-lie.tumblr.com/post/49177590657/vieno-does-not-quite-understand-this

   Poista
  3. Awwww, varmasti niin ihana^^
   Vaaleanpunanen, haha ;D mä pakottaisin Papun lemppariväriks vaaleanpunasen...!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig