Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Maybelline - Baby Lips

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Cherry Me | Mint Fresh | Intense Care

Tässä on mun Baby Lips -kolmikko. Huulivoiteita on kuulemma jo myynnissä vissiin Sokoksilla, mutta muihin kauppoihin ne tulevat myyntiin ensi kuussa ja hinta on n. 4€ Baby Lipsejä voi myös tilata netistä, esim. Lookfantastic, Feelunique, Asos ja NordicFeel myyvät niitä.

Suomessa myydään kuutta erilaista Baby Lipsiä ja kolme niistä on väritöntä, loput antavat kevyen sävyn huulille. Huulivoiteet lupaavat antaa jopa kahdeksan tunnin kosteutuksen huulille ja värittömissä huulivoiteissa on aurinkosuojakerroin 20.

Intense Care
on mun lemppari näistä. Se levittyy huulille ihanan rasvaisen tuntuisena ja kosteuttaa huulia. Tuoksuna on kirsikka ja manteli, ja mantelin haistan kyllä. Todella pehmeä tuoksu, josta tykkään kovasti! Mint Fresh tuoksuu aivan ihanan raikkaalle, kuin minttupurkka! Kihelmöi huulilla hiukan ja antaa kivan raikkaan tunteen. Cherry Me tuoksuu vahvasti esanssisilta kirsikkakarkeilta ja antaa huulille nätin punertavan sävyn.

Kaikki huulivoiteet tuntuvat huulilla liukkailta ja sopivan paksuilta. En näe näissä mitään sen ihmeellisempää, vaikka näitä on hehkutettu maasta taivaisiin. On nämä todella söpöjä ja muissa maissa myydään paljon eri sävyjä, joita toivottavasti saadaan tännekin. Aika perushuulivoiteita nämä ja jokainen tykkää vähän erilaisista voiteista.
Mun huuleni rohtuvat ja kuivuvat todella helposti, ja edelleen vanha kunnon Carmex on lemppari. Ei sitä vaan voita mikään! :) mutta suosittelen kyllä kokeilemaan edes yhtä Baby Lipsiä, kyllä näitä mielellään huulille levittelee!

Kommentit

  1. Oli niitä jo Hgissä Stockallakin. En katsonut hintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, oon kuullutkin, että siellä jo olisi :)

      Poista
  2. Mun blogissa muuten pieni kesäarvonta,jossa carmex rasvaa mikäli kiinnostaa =)
    Sullahan ollut hyvä tuuri arvonnoissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eekku, mutta itseasiassa voitin Carmexin FB kilpailussa taas lisää huulivoiteita :'D nyt joku muu saa vuorostaan voittaa huulivoiteita! :D

      Poista
    2. Arvonnassa muutakin =)No onnea jälleen hyvä tuuri kyllä nyt sulla ollut

      Poista
    3. Kiitos! ;D muistaakseni sullakin on ollut hyvä tuuri arvonnoissa!? :D

      Poista
  3. No ompas niillä hintaa! Täälä Saksassa samaiset huulirasvat maksavat 2,45 ja voin vain kuvitella että Jenkeissä ovat vielä edullisempia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kun jokaisen on saatava osansa hinnasta :/ Suomi on kallis maa, valitettavasti. Pääsisinpä joskus shoppailemaan Jenkkeihin.. Tai Saksaan! Olis ihan huippua :')
      Kauanko oot asunut Saksassa?

      Poista
  4. Stockmannilla, ei vielä Sokoksella!

    VastaaPoista
  5. Cittarissakin oli noita, sieltä löysin omani. :)
    Mä en itse tykkää noista aivan hirveästi, Mint Freshissä ainakin koostumus on niin kevyt että kun kerran juo/syö jotain niin kosteutus häipyy huulilta heti. Mutta nuo on kyllä supersöpöjä ja hyväntuoksuisia, että kyllä niitä käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, vai että Cittaristakin löytyy näitä! No ei ainakaan Vaasan omista :'D
      Joo noi on vähän.. Ei niin huippuja ja laadukkaita ;) söpöjä juu!

      Poista
  6. kävin viime viikolla Sokoksella täällä Jyväskylässä ja sieltä oli viikon aikana KAIKKI mennyt, myöskin anttilasta, täytyy niissä jotain hyvää sit näköjään olla jos porukka ostaa niitä tai sitten kaikki on vaan ihan rakastuineita tuohon ulkoasuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, aika hyvin! :D uutuuksien perässä juostaan paljon ja näistä voiteista on tosiaan puhuttu jo aika kauan ;)

      Poista
  7. Minttu kotiutettu! Kiinnostuin näistä lähinnä aurinkosuojan takia, mulla ei vielä aurinkosuojallista huulirasvaa ollutkaan & halusin sellaisen kesäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo hyvä valinta tuo minttu, tuo vähän extraa perushuulirasvoihin :) on ihan hyvä omistaa ainakin yksi aurinkosuojallinen, jos tietää olevansa sitten vähän kauemminkin auringossa! Mitä tykkäät, onko hyvä rasva? :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake