Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Kawaii Box | July

Jos et ole vielä kuullut Kawaii Boxista, jatka lukemista! Blippo on hiljattain julkaissut kuukausittaisen tilausboxin nimeltä Kawaii Box, joka sisältää 10-12 kappaletta söpöjä Japanilaisia & Korealaisia tuotteita. Boksi maksaa 14€ ja postikulut ovat ilmaiset, ja se lähetetään kuun alussa.

Maksu hoituu Paypalin kautta ja on jatkuva, kunnes peruutat sen. Jos tilaat boksin, älä hätäile, jos boksia ei näy heti. Sain omani vasta kuun loppupuolella ja sitä pystyy seurata seurantakoodin avulla, jonka saat sähköpostiviestissä. Ja nyt Heinäkuun boksiin!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Tässä kuussa tuli 11 erilaista tuotetta. Aika suloinen ja värikäs boksi, vai mitä?


Image and video hosting by TinyPic Panda lyijytäytekynä ja kaksi mansikkapinniä, aw!

Image and video hosting by TinyPic Kännykkään rusettiplugi, tulppa, mikä sen nimi on? Macaron leivoksen muotoinen pyyhekumi, jota ensin luulin leluksi.

Image and video hosting by TinyPic Mansikka ja Rilakkuma charmit, jotka voi esimerkiksi laittaa kiinni laukkuun tai puhelimeen. Rilakkuman kohtalosta en tiedä, mutta mansikka on pakko saada johonkin kiinni!

Image and video hosting by TinyPic Hi-Chew karkkeja persikan makuisina. Niin älyttömän hyviä ja mehukkaita, vie kielen mennessään! Ovat kuulemma tehty aidosta hedelmän mehusta.

Image and video hosting by TinyPic Panda sleep mask, eli onko se suomeksi vain unimaski? Oon aina halunnut tällaista, kun pieninkin valon määrä häiritsee unta :S

Image and video hosting by TinyPic Hellusia eläintarralappuja, joita voi esimerkiksi käyttää kirjan välissä. Saatan pakottaa Tomin käyttämään näitä, kun se käy koulua ja mä en ;D

Image and video hosting by TinyPic Tarroja, joita tuun kyllä liimailemaan joka puolelle!

Image and video hosting by TinyPic Viimeisenä pinkki nallekarhupussukka, jonne on helppo heittää vaikka pesuaineita tai vaatteita, jos lähtee saunomaan taloyhtiön saunaan ;)

Mä tykkään Kawaii Boxista ihan älyttömästi, sopii mulle paljon paremmin kuin Livbox. En koskaan kasva aikuiseksi! Ei ehkä ihan 14€ arvoinen, mutta paljon iloa se tuo ja aion jatkaa tilausta.
Jos haluat tilata boksin, sen voi tehdä →
täällä. Kuka muu meinaa tilata? :)

Kommentit

  1. Oho! Unohdin kokonaan tuon unimaski -kuvan tuolta omasta postauksestani! ...No pitää lisätä jossain vaiheessa. :D Ja sööttejä juttuja tosiaan on! Mieleinen sellaisille, jotka tykkää ja arvasin, että sä tykkäät ainakin! ON siis mukava tulevaisuudessa katsella tästä blogista niitä paketteja. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, hups ;D juu mä tykkään, rakastan kaikkea pientä ja söpöä >.<
      Yay, tuu ihmeessä lukemaan tänne! Meinaatko tilata vielä joskus ;)

      Poista
    2. Tottakai! Löysin itseasiassa yhden toisen japanilaistyyppisen boksin, josta tulossa blogiin sitten juttua kun saan sen tilattua... ;)

      Poista
    3. Eihän :O apuaaaa kerro mullekin?! :D

      Poista
  2. Tää on kyllä aika hauskan näkönen boksi. :D Äly söpöjä jutskuja,kyllä tuon joskus voisi tilata,mutten haluais joka kuukausi,koska ei kaikelle oikein löydy käyttöä. :) Tuo macaron kumi on jotenki tosi söpö. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Joo ei tuolta välttis joka kuukausi tule mieleisiä juttuja, mutta niinhän se on joka kuukausittaisen boksin kanssa :) pitää katsoa, jos lahjoittaisin muutaman jutun tulevaan työpaikkaan syksyllä, kun alotan päiväkodissa ;D

      Poista
  3. Tosi söpöjä ja kivoja juttuja =)
    Mieki oon ikuinen lapsi heh heh,Voi olla et tilaan joku kerta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! :)
      Ahaa, sieltäkin löytyy toinen ;D no kiva, tilaa ihmeessä! :)

      Poista
  4. Ihania tuo pandakynä ja maski. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tuitui! Kynä oli tosi kiva ylläri, se tulee varmasti käyttöön :)

      Poista
  5. Eikä, ihania noi eläintarralaput! :'D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake