torstai 10. heinäkuuta 2014

Garnier Oil Beauty - Oil-Infused Nourishing Lotion

Image and video hosting by TinyPic Garnierilta tuli vähän aikaa sitten uusi vartalovoide, Garnier Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion (250ml), kauppoihin. Kesällä voiteita ja rasvoja kuluu tiuhaan tahtiin, ja tietysti uutuudet aina huutavat mua hyllyillä ;) suunnittelin ensin tilaavani voiteen Feeluniquelta, mutta se oli sopivasti Anttilassa tarjouksessa alle 6€.

Image and video hosting by TinyPic Vartalovoide sisältää neljää ravitsevaa ja kallisarvoista öljyä: arganiaa, ruusua, macadamiaa ja mantelia. Tuotteen sanotaan ravitsevan ihoa kuin öljy ja imeytyvän, kuin voide. Tuoksu onkin todella voimakas, ei varmasti monen lempparia.
Haistan ruusun voimakkaasti ja muuten tuoksu on hieman öljymäinen, ja aikuismainen. Kevyempikin tuoksu riittäisi mun nenälle :)


Image and video hosting by TinyPic Voide on suunnattu kuivalle iholle, eikä sen pitäisi jättää rasvaista ja tahmaista jälkitunnetta iholle. Koostumukseltaan voide on semipaksua ja pienikin määrä kosteuttaa ihoa, ja saa sen näyttämään pehmeältä.
Jos voidetta laittaa paksusti, kestää sen imeytyminen vähän turhankin kauan. Mulla se jättää nimenomaan rasvaisen/öljymäisen pinnan iholle, muttei tahmaista. Joskus voiteen tuoksu käy liian voimakkaaksi ja pesen kädet käytön jälkeen, ettei pää tule kipeäksi.

Koostumuksesta tykkään ja kosteuttavaltahan tämä tuntuu, mutta en luultavasti tule tätä ostamaan enää toista kertaa. En piittaa tästä tuoksusta niin paljoa ja haluan kokeilla muitakin voiteita :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig