tiistai 29. heinäkuuta 2014

BornPrettyStore - Mini huulipuna

Aurinkoista tiistaita! Kuuma päivä taas ja rannallakin kerkesin käydä, alkaa vain aurinkoihottumaa tulla mullekin :/ onko teillä rohtoja siihen, mikä auttaisi?

Nyt vielä viimeinen
BornPrettyStoren lähettämä tuote, jonka sain valita testiin :) mä kun tykkään paljon huulituotteista, on niitä helppo valita testiin. Aina yrittää löytää sitä oikeaa huulipunaa tai -kiiltoa, mikä on teidän lemppari?

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic BornPrettyStore | Mini Lipstick - 1.33€

Sain söpön minihuulipunan sävyssä 09, valittavissa on neljä eri sävyä. 09 on hempeä vaaleanpunainen nude, jossa on hieman ruskehtavaa sävyä. Ei siis ole tyypillinen Barbipinkki, vaan sopivan luonnollinen vaalea sävy. Tuoksua ei ole ja puna on todella pigmenttinen, olisi kiva jos näitä saisi isompaakin kokoa :)

Image and video hosting by TinyPic

Levittyy oikein sulavasti ja pehmeästi, tuntuu melkein huulirasvalta. Tykkään! Ainut negatiivinen juttu on punan koko. Suosittelen punaa, koostumus ja pigmenttisuus on aivan huippua :)

Makeup -kategoriasta löydät luomivärejä, huulituotteita yms. Valikoimaa riittää!
Muistakaa myös hyödyntää alekoodi (ASB10), jolla te lukijat saatte BornPrettyStoresta 10% alennusta. BPS lupaili järkätä arvonnan, kun 10 on käyttänyt alekoodia^^


Image and video hosting by TinyPic
SHARE:

1 kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig