sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Bangerhead tilaus

Tilasin n. kuukausi sitten Bangerheadilta muutaman jutun. Paketti tuli about kolmessa päivässä ja kaikki saapui ehjänä. Voin vain suositella verkkokauppaa, siellä on mm. edullisia Victoria's Secret tuotteita, paljon eri merkeiltä kosmetiikkaa, hiustuotteita, hajuvesiä ja paljon muuta! Image and video hosting by TinyPic Victoria's Secret, Warm & Cozy - 11.90€ | Anastasia Beverly Hills, Brow Wiz - 19.90€ | theBalm, Mary-Lou Manizer - 18.90€

Oh boy, kun näin, että verkkokaupassa myytiin Victoria's Secret Pink, Warm & Cozy vartalosuihketta. Se meni ostoskoriin sekunnissa ja pakko sanoa, se tuoksuu aivan jumalaiselta! lämpimältä, vaniljaiselta, ihanalta.
Säilyy iholla yllättävän kauan ja poikakaverikin tykkää, eli suuri plussa ;)


Image and video hosting by TinyPic

Vihdoin ja viimein pistin tilaukseen
Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz kulmakynän. En oo löytänyt sitä täydellistä kulmakynää, joka ei olisi sävyltään punertava ja koostumukseltaan liian pehmoinen. Sävy Ash Blonde ei ole pehmoinen koostumukselta, vaan sopivan jämäkkää ja silti levittyy pehmeästi. Sävy ei ole yhtään punertava ja pienen kärjen avulla on ihan unelmaa piirrellä kulmiin.
Rasvaisella iholla kynä ei tosin pysy koko päivää, mutta eipä se suuri vaiva ole korjailla niitä.

Image and video hosting by TinyPic Mulla on ollut vain yksi korostuspuuteri käytössä ja se on tilattu MUAlta (Makeup Academy). TheBalmin Mary-Lou Manizeria oon himoinnut jo kauemman aikaa, koska se on niin pigmenttinen ja sävyltään beige, MUAn oma kun on aika vaaleanpunainen. Tykkään tästä kovasti, mutta kaipaisin ehkä vielä jotain hienompijakoista korostuspuuteria.

Tässä on vielä swatchit kulmakynästä ja korostuspuuterista. Image and video hosting by TinyPic
 
Mitkä on teidän lemppari korostuspuuterit? Kaipaisin vinkkejä ja ehdotuksia :)
SHARE:

6 kommenttia

 1. TheBalmin Mary-Lou Manizer löytyy mullakin kaapista, mutta en ole vielä ehtinyt testailemaan :) Tosin uskon, että tykkään siitä, koska mulla on ollut aikaisemmin Jemma Kiddin vastaanvanlainen tuote käytössä. Mä olen ihan hulluna korostustuotteisiin! Täytyisi joskus esitellä niitä blogissa oikein omassa postauksessaan :) Ostin jokunen vuosi sitten YSL:ltä korostuspuuterin, joka on kestänyt käytössä ikuisuuden. Siitä tykkään kovasti, mut se oli kai Limited Edition, joten sitä ei ole saatavilla enää. Harmi.

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun täytyy se kaivella esiin ja testata ;) no esittele ihmeessä, mä tuun heti kurkkimaan, mitä sulta löytyy! :)

   Poista
 2. Upea hohde tuossa korostuspuuterissa! Itse en jotenkin ole vielä oppinut korostuspuutereihin vaan käytän ainoastaan Benefitin High beamia, kun haluan hohdetta. Pitäisi varmaan opetella vähän enemmän näiden maailmaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kaunis, hohtaa posket kunnolla :) jaa sä tykkäät siitä! Se on varmaan ihana^^

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig