sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Reddville & Absolut Torr Tosi Kuiva

Heti ensiksi pitääkin sanoa, että musta ei kuulu Instagramissa hetkeen.. Puhelin (Huawei) päätti aamulla sammua, eikä enää oo käynnistynyt ollenkaan. Vein sen tänään huoltoon ja katsotaan, koska saisin sen takaisin ;/ oli kuulemma ensimmäinen tällainen tapaus.
Mulla on silti ollut niin hyvä viikko, että tuo puhelimen sekoilukaan ei mua lannista! Eli sulavasti voidaan siirtyä päivän postaukseen :)

Reddvilleltä tuli tamponipaketti toukokuussa. En ollut koskaan kuullutkaan tällaisesta, ennen kuin luin siitä Muuttolintuja syksyllä -blogista. Reddville on siis palvelu, jonka kautta saat ilmaiset tamponit ihan kotiovelle saakka. Se on ilmainen, eikä postikuluja yms. tule ollenkaan!

Sinun täytyy vain rekisteröityä Reddvillen sivuille → click! ja vastata muutamaan kysymykseen, johon menee pari minuuttia. Sen jälkeen tulet saamaan seuraavan kampanjan tamponit. Jos et vastaa kysymyksiin aina kampanjoiden jälkeen, tilaus ns. katkeaa, etkä saa seuraavan kampanjan tamponeja. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Toukokuun kampanjassa tuli siis tamponit ja Absolut Torr Tosi Kuiva -tuotteita. Näistäkään en ollut kuullut aiemmin!

Tosi Kuiva dab-on antiperspirantti ehkäisee hikoilua ja hajua jopa seitsemän päivää. Se tehoaa mm. kainaloiden, käsien ja jalkojen hikoiluun, eli aika hc kamaa! Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Tosi Kuiva wipes antiperspirantti kosteuspyyhemuodossa. Se on samansisältöinen ja -vaikutteinen tuote, mutta todella kätevässä muodossa. Helppo ottaa mukaan minne vaan! Image and video hosting by TinyPic
 
Voit lukea lisää tuotteista ja niiden käyttöohjeista täältä →
click!

Vaikka hikoilenkin kainaloista jonkun verran, en koe tarvitsevani näin stydiä kamaa. En ole kerinnyt testata tätä, mutta saatan ehkä kokeilla vielä. Tai sitten luovutan äidille, joka saattaisi tarvita tätä enemmän.

Ja jos haluaisitte kokeilla näitä tuotteita, koodilla "TOSIKUIVA" saat Tosi Kuiva dab-on ja wipes -tuotteet postikuluitta tilattua 30.6. asti osoitteesta →
Apteekkituotteet.fi! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig