torstai 5. kesäkuuta 2014

Pastellikynnet

Miten olisi pirtsakat pastellikynnet kesäksi? Mä lakkasin sellaiset eilen ja tässä olisi mun versio niistä! Simppeliversio tietysti ;) Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic China Glaze - Sweet Hook, LookBeauty - Flamingo, China Glaze - Re-Fresh Mint, Models Own - Lemon Meringue, H&M - Preppy Pink.

Simppelit ja kauniit
tuo Re-Fresh Mint on kyllä hyvä lisä kokoelmaan, koska harvemmin haluan ihan perusvihreitä sävyjä kynsille. Se on riittävän vaaleanvihreä ja silti jotenkin hieman mintun sävyinen.

Iskeekö pastellisävyt kesäisin? ;)
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanat! Voisin napata kaikki nuo lakat myös itselleni :D Raikkaita pastelleja! Mä just lakkasin kynteni Chanelin persikkaisella pastellisävyllä :) Kynsijutut edustaa edelleen mun kauneusblogissa "vähemmistöä", mutta yritän välillä kirjoitella lakkapostauksiakin, kun tiedän, että ne monia kiinnostaa. Tosin mun lakkapostaukset on aika simppeliä luokkaa verrattuna kynsiblogeihin, jossa esitellään mitä upeampia lakkauksia lähes päivittäin ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin juuri poistin nämä lakat ja lakkasin kaikki kynnet tuolla persikkaisella sävyllä :'D hih!

   No hei, on munkin lakkapostaukset todella simppeleitä ;) ennen jaksoin vääntää kynsiin kaikenlaista, mutta oon laiskistunut kynsienlaiton kanssa.. Meikit ja semmoset kiinnostaa paljon enemmän :)

   Poista
 2. Suloisen karkkiset kynnet! Munkin täytyy joskus rohkeammin yhdistellä eri värisiä lakkoja :)

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig