Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Mitä kuuluu | Instagram

Image and video hosting by TinyPic - Äiti kävi tossa n. viikko sitten ja halus kynsilakkoja ja Papun kuvaan ;D kesällä tekee mieli lakata kynsiä enemmän, varsinkin pastellisävyillä ja kirkkailla!

- But first.. Let me take a #selfie? Papu tunki kuvaan, niinkun yleensä! Naaww


- Kirjottelin aiemmin parista uudesta kynsilakasta ja tuo Kone Helsingin oma on yksi niistä. Kerros Minersin vaaleanpunaista lakkaa alla ja päällä KH. Ihana yhdistelmä!

Image and video hosting by TinyPic - Kuun vaihteessa ostin Anttilan tarjouksesta uuden L'oreal Casting Sunkiss Jelly hiustenvaalennusaineen. Oon koittanut tällä vaalennella latvoista pois pinkkiä shokkiväriä, huonoin tuloksin. Tuntuu, ettei tämä muutenkaan ehkä toimi mun hiuksille, ehkä tummemmille paremmin :/

- Tilasin jo helmikuussa Ebaystä ihania kyniä ja ne saapui vasta toukokuun puolessa välissä.. Ei oo koskaan kestänyt mikään tilaus näin kauaa :D näillä oon rustannut kaiken näköistä

- Feeluniquesta tilatut Garnierin uudet Ultimate Blends shampoo ja hoitoaine tulivat jokunen päivä sitten. Tuoksu on mitä ihanin ja näistä kyllä kirjoitan pian erillisen postauksen!

Image and video hosting by TinyPic - Papun kanssa selfietä ja huulilla Livboxista tullut ihana Rimmelin huulilakka, sävyssä Nova. Papu on niin komea!

- Eilen väkersin hiuksiin laineet ilman suoristusrautaa ja föönikin on vain vapaaehtoista ;) tästä tulee pienimuotoinen tuto blogiin myös!

Mitä teille kuuluu? :)

Kommentit

  1. Odotan innolla postausta garnierin ultimate blends shampoosta ja hoitoaineesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan saada aikaseksi siitä postauksen tässä viikon sisällä! :)

      Poista
  2. Saisiko linkin noihin söpöihin kynsiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei valitettavasti ole linkkiä, kun en oo kirjoittanut noista kynsistä :/ mutta niitä voi käydä katsomassa mun Instagramista: http://instagram.com/canipupu :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake