torstai 5. kesäkuuta 2014

Mimax / China Glaze

Mimaxin sivuilla oli muutama päivä sitten kaikki China Glaze kynsilakat puoleen hintaan. Jos sitä olisi kehdannut, olisin tilannut kyllä monta muutakin, mutta eiköhän mullakin niitä lakkoja jo ole tarpeeksi ;D

Maksikirjelappunen saapui kotiin ihan kahdessa, kolmessa päivässä. Todella nopeaa! :) ja tällaisia ihanuuksia kotiutui..
Image and video hosting by TinyPicSweet Hook, Pink Voltage, Re-Fresh Mint.

Pelkäsin, että tuo minttusävy olisi liian sinertävä, koska en yhtään tykkää sinertävistä sävyistä kynsillä, mutta tuo on juuri täydellinen "minttu"! Sanoisin enemmänkin vaaleanvihreä, sellainen päärynäjäätelön värinen.

Pullossa Sweet Hook ja Re-Fresh Mint näyttävät vähän tylsiltä, enkä uskonut niiden olevan kovin kirkkaita kynsillä. Kyllä ne vaan on! Sweet Hook muistuttaa paljon Glitterin uutta liilaa kynsilakkaa, kivan punertava vaalean liila. Oon myyty!
Pink Voltage oli pakko kotiuttaa, koska rakastan yli kaiken kirkkaita neon pinkkejä sävyjä kynsillä ;) ja tällainen kuultava/hohtava sävy multa puuttui..

Tänään illemmalla blogiin tulee pastellikynsistä kuvaa, jossa mukana Sweet Hook ja Re-Fresh Mint!
Ja muistakaa osallistua arvontaan, se loppuu huomenna illalla klo 22.00! >> click!
SHARE:

6 kommenttia

  1. Ihanat ostokset. Mä sorruin paikan alessa kahdesti, kyllä kahdesti. :D Paketti tuli tosiaan parissa päivässä, joten en voi kuin kehua paikan toimitusta ja kaikki moitteettomassa kunnossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thx! Ohoh, että kahdesti ;D kyllä, plussaa toimituksesta! :)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig