Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

LivBox Kesäkuu 2014

Tilasin Livboxin kesäkuuksi, kun alekoodilla sai 10€ pois, joten boksi hinnaksi tuli vain 5.90€!
Tässä on siis kesäkuun boksi:
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Kuusi ihanaa tuotetta ja yksi spessumpi tuote, jonka näette lopussa! :)

Image and video hosting by TinyPic Nivea - In Shower Body Milk, 50ml
Tämä on nyt se suihkuvartalovoide.. En edelleenkään usko, että tämä voisi olla niin uskomattoman ihmeellinen tuote, mutta kokeilen mielelläni! Tuoksun on todella ihana.

Hansaplast - Anti Callus 2in1 Peeling, 75ml.
Tämä kuorintavoide on jaloille tarkoitettu ja se lupaa poistaa kovettumia, ja hoitaa ihoa. Tämä tulee varsinkin nyt kesällä käyttöön, koska pehmeät jalat ;) tuoksu vaikuttaisi olevan todella hyvä tässäkin.

Image and video hosting by TinyPic Ecotools - Mini Sponge
Eli pesukukka tai pesupallo. Se on tehty kierrätetyistä raaka-aineista ja sitä voi kuulemma myös käyttää kuivaharjaukseen! Mulla on aina näitä pesupalleroita suihkussa, joten tämähän tuli kuin "tilauksesta" ;D

Image and video hosting by TinyPic Bic - Soleil Bella
Kauniin kirkkaan turkoosin värinen höylä, neljällä terällä. Siinä on myös erikoisleveä voidenauha, joka sisältää kookosmaitoa. Njam! Höylät tulevat aina tarpeeseen :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Rimmel - Apocalips, Nova
Pieni tarina tähän väliin. Sain Taikalta swapissa tällaisen huulilakan, mutta todella tumman pinkin värisenä. Ihailin eilen jonkun blogista juuri tätä Nova sävyä ja haikailin sen perään, koska se varmasti olisi enemmän sellainen "joka päivän sävy". Voitte varmaan kuvitella mun ilmeen, kun näin tämän huulilakan?! :D tästä tulee vielä erikseen blogipostaus!

Neutrogena - Visibly Clear, Pore & Shine Daily Scrub, 15ml.
Tämä on Neutrogenan uusi tuote. Se on kuorintavoide kasvoille, joka vähentää ihon kiiltoa ja antaa sille pitkäkestoisen mattapinnan + supistaa ihohuokosia. Tämäkö on nyt se uutuustuote, joka tulee kauppoihin vasta elokuussa?

Tästä näette vielä kaikki tuotteet:
Image and video hosting by TinyPic
 
Vielä se spessutuote, eli Viaplay alekoodi, jolla saa 2kk Viaplay-paketin ilmaiseksi (uusille asiakkaille). Image and video hosting by TinyPic
 
Oon todella tyytyväinen kesäkuun boksiin, kaikkia tulee käytettyä + erityiskiitos Rimmelin huulilakasta

Kommentit

  1. Pakko kommentoida, ettei tuo viaplayn alekoodi ole mikään erityinen, niitä jaetaan lähes joka paikassa tällä hetkellä. Itse olen saanut noita kolme, yhden käytin, mutta siitäkään en sitten hyötynyt, koska peruutin tilauksen ekan kuun aikana - toinen ilmainen kuukausi jäi saamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se varmaan erityinen ole, mutta saa sillä silti kaksi kuukautta ilmaiseksi! :)

      Poista
  2. Multa jäi tää paketti välistä, kun ei tilillä ollut tarpeeksi rahaa suoraveloituspäivänä. Mutta itseä ei ainakaan harmita, että jäi välistä. Ainoa tuote, mitä olisin halunnut päästä testaamaan olis toi Neutrogenan tuote ja ehkä toi huulilakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei harmita, että jää jokainen boksi välistä! Paitsi 10€ alekooodilla tilaan joskus ;D käytän kyllä rahani johonkin muuhun, koska aivan varmasti jokainen boksi on jollain tavalla pettymys. Kuulostipa negatiiviselta :D mutta huulilakka tosiaan oli hyvä tuote, tykkään! :)

      Poista
  3. Mäkin tykkäsin tästä boksista! Ei mitään isoja ylläreitä tai luksusnäytteitä, mutta kerrankin _kaikki_ tuotteet pääsevät käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä juttu! ;) mä tykkään tosta huulilakasta ja höylästä oikeen erityisen paljon, kelpaa! ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake