torstai 19. kesäkuuta 2014

Iho kuntoon Konjac sienellä!

Mulla on ollut vähän kiireistä muutamana päivänä ja Tomikin tuli kesätöiltään lomille tänne, niin on jäänyt kaikki muu. Puhelin on huollossa edelleen ja Tomin omalla sain päivitettyä Instagramia, nyt ei vaan moneen päivään tuu #100happydays kuvia taas :'D argh!
Mulla olis vaikka kuinka monta postausta naputeltavana ja kuvattavana, täytyy saada taas normi tahti rullaamaan ja eiköhän siihen taas löydy aikaa, kun Tomiakaan en näe kahteen viikkoon :D eli odotelkaa paljon postauksia!
Satoki Partners Oy lähetti muutama viikko sitten kaksi The Konjac Sponge Co -sientä. Ostin oman sieneni jo kolmisen kuukautta sitten ja tarkoitus oli tehdä siitä postaus, mutta se aivan jäi. Oli jo aika heittää vanha pois ja nämä uudet tulivat täydelliseen aikaan :) Image and video hosting by TinyPic Saamani sienet ovat Bamboo Charcoal ja White Pure. Ostamani sieni oli myös Bamboo Charcoal ja se näkyy kuvissa mallina. Konjac sienistä on kirjoitettu netissä jo monet kerrat, mutta haluan kertoa oman mielipiteeni näistä myös :) eli mikä tämä Konjac sieni on?

Sieni on 100% luonnollinen tuote ja se on valmistettu puhtaasta luonnonkuidusta. Konjac sienet ovat puhtaita, biohajoavia ja pH-tasapainotettuja, eivätkä ne sisällä väri- ja lisäaineita. The Konjac Sponge pesusienen luonnollinen teho tulee konjac- kasvin juuresta, jota Japanissa on käytetty kauneuden- ja terveydenhoitoon jo 1500 vuotta.

Sieni lupaa poistaa kasvoilta meikin ilman pesuaineita, mutta itse käytän niin paljon meikkiä, että käytän sienen kanssa puhdistusgeeliä. Konjac-sienen verkkomainen rakenne hieroo kevyesti ihoa stimuloiden solujen uusiutumista. Puhdistaessaan se myös kuorii ihoa hellävaraisesti ja auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia, vähentämään mustapäitä ja hillitsemään ihon liikarasvaisuutta.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Pakkauksessa sienet ovat kosteita ja pehmeitä, mutta kuivuessaan niistä tulee kivikovia. Kun käytät sientä: 


- Kastele se niin, että se pehmenee. Kastuessaan se laajenee ja on taas pehmeä.
- Purista ylimääräinen vesi pois, mutta tee se hellästi, koska sienen verkkomainen rakenne rikkoutuu helposti.
- Hiero sienellä kasvoja pyörivin liikkein ja lopuksi huuhtele sieni ja purista kevyesti vesi pois.
- Jätä sieni kuivumaan ilmavasti. (Yhden sienen käyttöikä on 1-3kk.)

Kuvissa esiintynyt Bamboo Charcoal on tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, ja White Pure kaikille ihotyypeille. Bamboo Charcoal sisältää aktiivihiiltä ja erilaisia ​​mineraaleja, jotka poistavat iholta tehokkaasti ylimääräistä öljyä. Samalla bambuhiili toimii antioksidanttina ja sopii myös aknen hoitoon.

Tältä merkiltä löytyy myös Pink Clay sieni väsyneelle ja rasittuneelle iholle. Red Clay sieni kuivalle ja ikääntyneemmälle iholle. Green Clay sieni normaali- ja sekaiholle.

Oma kokemus Konjac sienistä? Ne on mahtavia!
Mulla on rasvainen ja epäpuhdas iho, ja käytän paljon meikkiä ja meikkivoidekin on todella peittävää ja pysyvää. Kun poistan meikit, aloitan meikinpoistoliinalla ja sitten siirryn käyttämään sientä puhdistusgeelin kanssa. Putsaria tarvitsee normaalia vähemmän, kun sitä käyttää sienen kanssa. Putsari vaahtoutuu todella hyvin ja putsaa oikeasti kaiken kasvoilta!
En enää koskaan elä ilman näitä sieniä, koska ne puhdistavat niin hyvin ja kirkastavat ihoa. En osaa sanoa, toimiiko bambuhiili rasvaiselle iholle jotenkin erityisemmin, mutta jo pelkkä putsausteho on vakuuttanut mut. Jo sen takia iho ei kuki, eikä kiillä enää samalla lailla, kun ennen.Suosittelen kokeilemaan Konjac sientä! Alkuun voi kokeilla pestä sillä vaikka muutaman kerran viikossa, jos siltä tuntuu. Ja jos iho kukkii aloituksen jälkeen (kuten mulla), iho saattaa vain puhdistaa itseään ja puskea epäpuhtauksia pois. Muutaman päivän päästä ihon pitäisi rauhoittua.
Joidenkin iholle sieni silti saattaa tuntua turhan rajultakin, silloin ei sitä kannata käyttää enempää.

Tämän merkin sieniä löytää ainakin Life -liikkeistä ja verkkokaupasta, ja Satokin omasta verkkokaupasta. Hinta on n. 12.90€

Löytyykö teiltäkin Konjac sieniä? Toimiiko? :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Mä huomasin että ihohuokoset supistui aina pesun jälkeen kun käyttii sientä, joten totta kai aion käyttää vielä. :D Sieni on myös rauhoittanut ihoa, jos tulee kipeä finninäppy ja sitä hieroo sitten tuolla sienellä, niin ei enää tunnu niin pahalta. :)

  Paha vain että myös poikakaveri meni testaamaan selkäni takana sientäni ja haluaa nyt myös omansa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, kuulostaa hyvältä! :) ohoh, no mut sehän on vaan hyvä ;) khih!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig