tiistai 24. kesäkuuta 2014

iHerb herkkuja

Mua aina kiinnostaa, mitä muut tilaa iHerbistä. Sieltä kun saa melkein mitä tahansa maan ja taivaan väliltä!
Tein muutama viikko sitten kaksi tilausta iHerbiin (välttelen tulleja!) ja ensimmäistä kertaa paketti tuli viikossa. Ei edes Suomessa posti kulje niin nopeaa!
Image and video hosting by TinyPic Niin paljon ihania ulkomaalaisia juttuja..!

Image and video hosting by TinyPic Alba Botanica, Cream Shave - 227g, 3.96€ | Pacifica, Body Butter - 236ml, 11.03€

Alba Botanica - Very Emollient Cream Shave, Mango Vanilla
Oon käyttänyt sheivaamiseen aina vaahtoja, mutta niiden loppuessa oli hyvä tilata testiksi sheivausvoidetta. Tämä lupaa pehmeän ja kosteuttavan sheivauksen, ja se sisältää mm. aloe veraa ja e-vitamiinia. Enkä vaan voinut vastustaa mangon ja vaniljan tuoksua!

Pacifica - Body Butter, Tuscan Blood Orange
Monet vuodet oon kuullut Youtubessa tästä Blood Orange tuoksuisesta sarjasta ja harkinnut sitä tilaavani Feeluniquelta, mutta siellä se maksaa 20€! Veriappelsiinia, vadelmaa, mausteisia ja makeita Italian mandariineja. Lupaa syväkosteutusta ja sisältää kosteuttavia vitamiineja ja öljyjä.

Tuoksu on todella pirtsakka, sitruksinen ja hieman makea. Voide on paksua, mutta levittäessä se on ohuempaa ja imeytyy ihoon ihan hetkessä. Tuntuu ihanalta ja kosteuttavalta, eikä jätä ihoa tahmeaksi! Seuraavaksi haluaisin koittaa tältä merkiltä vaniljan tai kookoksen tuoksuisia tuotteita, nam.

Image and video hosting by TinyPic E.L.F. Cosmetics, Undereye Setting Powder - 1.2g, 2.21€ | Moisturizing Socks - 1 pair, 0.37€

E.L.F. Cosmetics - High Definition, Undereye Setting Powder
Tästäkin jauhataan paljon Youtubessa, että kun näin edullisesti sai, niin miksipäs ei. Oonkin aina käyttänyt E.L.F.in HD puuteria silmänalusille, mutta se alkaa jo olla vanhaa, niin hyvä kokeilla ihan sille alueelle tarkoitettua puuteria.
Muutaman käyttökerran jälkeen voin sanoa, että toimii! Mutta niin toimi HD puuterikin..


Moisturizing Socks - Shea Butter & Aloe Vera Extract
Enää ei iHerbistä saa ilmaiseksi kaupanpäällisiä, mutta todella edullisesti silti. Nykyään nämä kaupanpäälliset kulkevat nimellä "Trials", eli voit yhden sen kategorian tuotteen ostaa edulliseen hintaan, mutta vain yhden kappaleen. Seuraava kappale maksaa sen normihinnan. Vielä en ole kosteuttavia sukkia kokeillut, toivottavasti toimivat!

Image and video hosting by TinyPic Real Techniques, Setting Brush - 5.88€ | Method, All Purpose Natural Surface Cleaner - 828ml, 2.81€ | Method, Hand Wash - 354ml, 2.60€

Real Techniques - Setting Brush
Tarvitsin siveltimen, jolla sudin silmänalusille puuterin. Vanha oli kova ja karhea, kamala. Tämä on pieni, näppärä ja pehmeä!

Method - All Purpose Natural Surface Cleaner, Pink Grapefruit
Oli jo aika kokeilla Methodin tuotteita. Tätä yleispuhdistusainetta kehutaan niin paljon, että päätyi se mullekin. Puhdistaa kieltämättä todella hyvin ja tuoksuu hyvältä!

Method - Hand Wash, Mandarin Mango
Mandariini ja mango kuulostaa aina hyvältä, eikö? Pesee kätöset hyvin, ei valittamista, mutta ei paljoa kehumistakaan. Perus käsienpesuaine :)

Mitä sä tilaat iHerbistä?
SHARE:

4 kommenttia

 1. Mikä toi iHerb oikeen on? :OO En oo ikinä kuullutkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iHerb toimii USAn puolella ja niiden verkkokaupasta voi tilata esim. kosmetiikkaa, kauneustuotteita, superfoodeja, ruokajuttuja ja paljon muuta! Sivu on vähän epäselvä ja monimutkaisen oloinen, mutta kannattaa tutustua!

   Postikulut on muutaman euron, mutta ensimmäisestä tilauksesta saat postikulujen verran alennusta esim. mun omakohtaisella koodilla ZKF989 ! Jokainen saa ensimmäisen tilauksen jälkeen oman koodin, jota voi jakaa muille. Sen käytöstä saa jotain pikku bonuspisteitä tmv :)

   Siellä myydään myös esim. ELFin tuotteita todella edullisesti ja Physician's Formulan tuotteita, joita ei meinaa löytää mistään! Erilaista teemakuja on todella monta ja moni tilaa vitamiininsa tuolta :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig