keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Uumajan ostokset

Instagramin seuraajat jo tietävätkin, että kävin mamman kanssa Uumajassa viime lauantaina. Järkyttävän raskas ja väsyttävä reissu :D kyllä hytti olis ollut kova juttu ja kun euroviisutkin piti keretä katsoa heti laivailun jälkeen!

Uumaja oli positiivinen yllätys, siellä oli todella paljon ostoskeskuksia ja kauppoja. Haluan joskus uudestaan Uumajaan shoppailemaan, kun on kunnolla rahaa. Kuvia en ottanut, oli niin "kiire" ja kylmä, mutta yhdestä lempikaupasta oli pakko ottaa kuva ;) tässä mun shoppailusaldo!
Image and video hosting by TinyPic NYX Butter Gloss, sävyssä Strawberry Parfait. Ihana Sleek Oh So Special luomiväripaletti. Ihana
Ja vinkkinä niille, jotka ootte Uumajaan menossa. Liike Gloss Cosmetics löytyy Utopia nimisestä ostoskeskuksesta, ihan siitä alhaalta. Siellä myydään mm. Sleekiä, NYXiä ja The Balmia!
Nyt oli kaikki Sleek paletit kolme kahden hinnalla, mutta uusimpia ei siellä ollut, muuten olis kyllä lähtenyt enemmänkin mukaan :')

Ja hei, katsokaa nyt tätä Gloss liikettä!
Image and video hosting by TinyPic Leivoksen näkösiä saippuoita, vartalotuoksuja, ihania body frostingeja ym herkullista. Jos mulla vaan olis paljon rahaa..! Näiden lisäks tosiaan ostin vaan 1.90€ maksavan kaulakorun, melonin makuista vitamiinivettä ja maailman surkeinta pizzaa!

Jos kaipaatte Uumajassa hyvää pizzeriaa, en kehtaa suositella (kuulemma todella hyvä paikka..) Vezzo nimistä. Taikina oli ohutta ja raakaa, tomaattimurska ei kehumisen arvoista, täytteet ei pysyneet paikoillaan ollenkaan ja koko pizza oli ihan vetistä.
Siis täyttä vesipizzaa ja maksoin siitä kympin! Myös palvelu oli aika veemäistä ja kiireistä, paikka ahdas, täynnä porukkaa ja ihan törkeän epäselkeä, jossa joutui tyyliin kaiken tehdä itse. EN SUOSITTELE.

Mutta muuten, oli kiva käydä :) ja uusista meikeistä tulee postausta ;)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Näyttääpä ihanalta liikkeeltä <3. Mulla on kolme butter glossia ja haluan ENEMMÄN. Mulla ei oo tota Strawberry Parfait'ta, näyttää pirtsakalta. Huuliswatchi joskus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! :') nyt kyllä mäkin haluan lisää, oon jo kytännyt muutamaa sävyä ;)
   Joo laitan swatchia blogiin pian. Ei toi yllättäen ollutkaan niin kirkas ja pigmenttinen, mitä kuvittelin! Mutta huulipunien päällä toi on ihana.

   Poista
 2. Oooh! Hyvä saalis ja vähänkö mä nyt tahdon Uumajaan : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D yhdessä kampaamossa myytiin VS vartalosuihkeita, mutta ne maksoi 22€ :'( ja Baby Lipsejä oli tulossa. Oiskin jo ollu myynnissä niin oisin kahminu kaikki :D

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig