Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

smell delicious ♥ feel delicious

Satoki Partners Oy oli aivan ihana ja tarjoutui lähettämään muutaman tuotteen blogiin arvioitavaksi. Näen blogini kuitenkin vielä aika pienokaisena ja siksi musta on todella hienoa, että joku on kiinnostunut juuri mun blogista :') suuri kiitos siis lähtee Satokille!

He lähettivät ulkonäöltään uudistuneita I Love... tuotteita! Samaa suihkugeeliä mulla on jo ennestään sellainen pikkupullo, mutta suihkusmoothieta pääsen vasta nyt testaamaan.
Image and video hosting by TinyPic
 
Raspberry & Blackberry suihkugeeli, 500ml.
Tuoksuu taivaalliselle, Muumi ja vadelma limulle. Rakastan yli kaiken tämän tuoksua, ihan huippu! Vaahtoaa juuri tarpeeksi, eikä mitään moitittavaa löydy :)
Image and video hosting by TinyPic
 
Mango & Papaya suihkusmoothie, 200ml.
Tuoksu on turhan teennäinen ja käytössä liiankin esanssinen. Suosin luonnollisempaa ja aidompaa tuoksua, ehkä muiden smoothieiden tuoksut on parempia? Smoothie sisältää pieniä kuorivia rakeita, joita omaan makuun saisi mielellään olla enemmänkin. Tämä myös vaahtoaa, joten se on samalla kuin suihkugeeli, aika hauska!

Tämä olisi varmasti todella hyvä lahja nuorille, mutta kyllä tätä "vanhuskin" tulee kesällä käyttämään paljon, kun haluaa kuoria ihoaan useammin, mutta hellemmin.
Image and video hosting by TinyPic
 
Paketissa oli myös mukana kolme huulikiiltoa sävyissä/tuoksuissa Strawberries & Cream, Mango & Papaya, Coconut & Cream, 15ml. Kaksi ensimmäistä on mun suosikkeja ja kookosta en oo avannut, koska tuoksu on turhan hurja nenään. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Strawberries & Cream -kiilto ei tuoksu nenään kovin aidolta, turhan esanssinen taas. Mango & Papaya on sen sijaan mun uusi rakas tykkään kovasti tuoksusta ja nykyään tämä kulkee aina laukussa mukana! Koostumus on yllättävän pehmeä, sileä ja huulirasvamainen. Näitä suosittelen mille ikäluokalle tahansa! Väriähän näistä ei tule juuri mitään, mutta kiiltoa ja pehmeyttä ne antavat :) Image and video hosting by TinyPic
 
I Love... tuotteita löytää ainakin Anttilasta, Prismasta, KICKSistä, Sokokselta, Stockmannilta ja K-Citymarketista. Hinnat vaihtelevat 4.95€ - 5.95€ välillä, eli edullisia ovat!

Suosittelen käydä nuuhkimassa Raspberry & Blackberry -tuoksuisia tuotteita ja jos kaipaat todella hyvää peruskiiltoa, tsekkaa ainakin Mango & Papaya -kiilto :')

Kommentit

  1. Kivoja juttuja oot saanut testiin

    VastaaPoista
  2. Noi I LOVE ... tuotteet on ihania , harmi,etten voi itse käyttää .. atoopikko kun olen :(

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! :) Mäkin sain samaisia tuotteita testiin (tosin vähän eri tuoksuja), mutta ne odottelevat vielä testilaatikossa vuoroaan. Miellän myös I love... -sarjan enemmän nuoremmille, mutta kyllä varmasti hedelmäiset tuoksut ja edulliset tuotteet uppoavat meille vanhemmillekin :) Nuorten tyttöjen varma suosikkisarja on joka tapauksessa varmasti! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!^^ jaa sä et oo vielä kokeillut ;)
      Joo nuoremmillehan tuo varmasti vetoaa, mä kuitenkin jaksan aina kuolata näitä suihkugeelejä ja vartalovoiteita :'D miellän itseni vielä niin kauhian nuoreksi!

      Poista
  4. Mulla taas tuo mansikkainen huulikiilto meni hitusen ohi mangosta. :D Mutta kookos ei ollut myöskään oma suosikki sen hajun vuoksi, suihkugeelissä se tuoksu oli parempi. :)

    Mutta rasberry & blackberry suihkugeeli vois olla tosi hyvää, sillä ostin joskus sitä vartalovoina juurikin hyvän tuoksun takia. :) Namnam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, että jollain toisinpäin :) joo se oli kyllä hurjan voimakas, minneköhän omani voisin lahjoittaa :D onneksi suihkugeelin tuoksu sitten on parempi!

      Se on kyllä aivan ihana, muistuttaa niin vadelma limuja!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake