Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

One Direction That Moment -hajuvesi

Satoki Partners Oy lähetti myös uuden hajuveden One Directionilta. Testaan mielelläni uusia hajuvesiä, koska oon todella nirso tuoksujen kanssa. Nytkin oon tottunut kevyisiin Victoria's Secret vartalosuihkeisiin, niin hajuveden käyttö on jäänyt kokonaan. Löydän aina moneksi vuodeksi yhden kivan hajuveden ja kun haluan löytää uuden, tuntuu kaikki haisevan todella pahalta ja liian voimakkailta :( Image and video hosting by TinyPic Ensituoksu: Vaaleanpunainen greippi, vihreä omena, kurkku ja mandariini.
Sydäntuoksu: Jasmiini, muguet, pioni ja orvokki.
Pohjatuoksu: Patsouli, setripuu ja myski.

Image and video hosting by TinyPic
 
Nämä ei mulle paljoa kerro, enkä osaa erotella mitään näistä, kun nuuhkin tätä. Ensimmäinen fiilis, kun nuuhkasin tätä oli.. ÄITI! Äidillä on ollut jotain täysin saman tuoksuista hajuvettä ennen, olisiko ollut Puma?

Tuoksu on kivan keveä, kukkainen ja raikas, hieman makea. Ei liian "aikuismainen" ja vahva, vaan sopivan kevyt ja nuorille sopiva. Pakko sanoa, että meistä ei taida tulla kavereita That Momentin kanssa :( en oo koskaan tykännyt kukkatuoksuista ja tämäkään ei ole mua. Haluaisin tästä tuon kukkatuoksun pois ja tilalle jotain hedelmäisempää ja kevyempää.

Pullo on kuitenkin todella kaunis, ihanan vaaleanpunainen ja tyttömäinen, ja isosta timantista plussaa! Korkki on muuten painava, kannattaa olla varovainen tuon kanssa :D
Tuoksut on niin henkilökohtaisia ja joskus voikin mieli muuttua, ja tykästyä johonkin tuoksuun jälkeen päin. Mä en ole vieläkään löytänyt Viva La Juicylle seuraajaa, joten keskityn kesäksi käyttämään ihania Victoria's Secret vartalosuihkeita :)

Tuoksua saa ainakin 30ml ja 50ml pulloissa. Pienemmän pullo hinta on n. 39€ ja isomman n. 49€.
Sitä löytää mm. Citymarketista, Anttilasta, KICKSistä, Sokokselta ja Stockmannilta. Tällä hetkellä näytti Citarin nettisivuilla tuoksun hinta olevan 35€!


Löytyykö ruutujen takaa tämän tuoksun faneja? Osaisitteko mulle suositella hajuvettä? :')
(Tuote on saatu blogin kautta testiin)

Kommentit

  1. Jos tykkäsit Viva La Juicysta, niin monet on sitä mieltä, että Victoria Secretin Noir Tease on tosi saman tyylinen, joten voisit pitää siitä. Itse en VS:ää nuuhkaissut. Viva La Juicy multa löytyy ja en saa kyllä päähäni yhtään tuoksua, joka olisi kovin lähellä sitä, jos onkin, niin sitten niissä on aika paljon kukkaisuutta, mistä et pitänyt.

    Tuo pullo on upea, kolahtaa tällaiseen hieman aikuisempaankin. :)

    VastaaPoista
  2. Ahaa okei, kiitos kun kerroit! :) onneksi noista vartalosuihkeista löytyy niin monia tuoksuja, että niistä ainakin löydän mieleisiä^^
    Se on kyllä mahtava! :D

    VastaaPoista
  3. Ihana pullo ainakin.En tiedä tykkäisinkö itse tuosta,mutta veljen tyttö rakastaa kyseistä bändiä ja onkin menossa taas heidän konserttiin kesäkuussa ruotsiin =)
    Mun lempparituoksu on paris hilton heiress

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) oi mahtavaa! Toivottavasti on hyvä keikka^^
      Onko tuo tuoksu makea? :o

      Poista
    2. En oo hyvä kuvaileen tuoksuja,mut ei se minusta oikein makea ole.Suosittelen tuoksutteleen jos liikut kosmetiikkaosastolla ja löytyy kyseistä tuoksua

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake