keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Labello Fruity Shine -huulirasvat

Hola! Mulla on teille iloisia uutisia ja ne saat selville vasta tekstin lopussa ;)

Joku saattaa muistaa, kun joku aika sitten kirjoitin Labellon Pink Guava -huulirasvasta blogissa. Noo.. Yritys nimeltä Akvamariini otti sähköpostilla yhteyttä ja kysyi, jos haluaisin Labellon huulirasvoja blogiin testiin. Why not? :)

Labellolta on tullut uusia herkullisia Fruity Shine huulirasvoja kauppoihin ja kaksi niistä ovat tämän kevään uutuuksia. Näitä on tällä hetkellä kaupoissa ja hinta on n. 1.70-2.00€ Image and video hosting by TinyPic Uutuuksina ovat Watermelon, eli vesimeloni ja Peach, eli persikka. Muut kaksi sävyä ovat Strawberry, eli mansikka ja Cherry, eli kirsikka. Huulivoiteiden sisältämä Hydra IQ kosteuttaa huulia pitkävaikutteisesti ja pitää huulet pehmeinä. Huulirasvat antavat huulille myös kevyen sävyn ja kiillon :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Peach, Watermelon, Strawberry, Cherry.

Persikka tuoksuu ihan niiltä lättäniltä persikkakarkeilta, eli syötävän hyvältä. Vesimelonin ja mansikan tuoksu on kivan mieto, ei ällö tai överi. Kirsikka sen sijaan tuoksuu Life Savers kirsikkakarkilta, mutta ei överiltä.

Huulivoiteet pehmentää ja kosteuttaa huulia, ja tuntuvat täyteläisiltä. Tykkään todella paljon ja suosittelen kyllä näitä ihan jokaiselle tässä vielä swatch kuvaa huulirasvoista. Image and video hosting by TinyPic
 
Kirjoitin niistä iloisista uutisista.. Noh, tänään illalla ilmestyy blogiin Labello Fruity Shine arvonta! Kaikki voivat osallistua ja kaksi voittajaa saavat palkinnoksi samanlaisen paketin huulirasvoja, kuin minäkin. Eli kaikki neljä makua/sävyä! Joten kaikki blogin äärelle illalla klo 18.00 aikaan! :)
SHARE:

5 kommenttia

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig