tiistai 13. toukokuuta 2014

Kesäinen asu ja meikki


Mulla pyörii blogin oikeassa sivupalkissa ylhäällä kyselyitä, jotka vaihtuu viikon parin välein. Toivoisin, että mahdollisimman moni niihin vastailisi, koska joskus kyselyt koskevat blogia :) pistän sinne pian taas uuden pystyyn. Viime kysely oli, että kiinnostaisiko nähdä blogissa myös asu/vaatepostauksia. Tulos oli, että niitä tulee aina joskus. Haluan antaa teille juuri hyviä vinkkejä, mistä löytää edullisia vaatteita ja tietysti niitä omia kokemuksia vaatteista.

Oon löytänyt lyhyen ajan sisällä niin suloisia ja oman näköisiä kesävaatteita (jota ei tapahdu koskaan..), että niistä on pakko pistää tännekin kuvaa. Mun tyyli on jotakuinkin rento, mukava ja tyttömäinen. Rakastan yli kaiken suloisia sävyjä ja kukkakuvioita. Ja tietysti kirkkaat värit on in joka kesä!

Asu ja meikki on pääsiäiseltä. Ja ei, en osaa poseerata missään kuvissa!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Hame & farkkutakki - H&M. Paita - Gina Tricot.

Huutelin joskus Facebookin puolella, kun olin löytänyt niin täydellisen farkkutakin Hennesistä. Tässä se nyt on! Tuo mieleen ala-aste ajat, kun piti hankkia samanlaisia vaatteita, kun muilla ;) eikös se sitä oo vieläkin? Meikki ei taaskaan näy kunnolla kuvissa, buu. Pinkin sävyä huulilla, luomella vaaleanpunaista ja liilaa, alaluomella vaaleanvihreä rajaus. Kesäistä :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihana romanttinen meikki ja asu! Ajan hermolla, mutta silti tarpeeksi ajaton. Tosi kiva kokonaisuus! Lisää näitä postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :') kiva kuulla, että saan näitä tehdä lisääkin!

   Poista
 2. Oi toi hame! I like (: Ja meikki on mitä suloisin, ihana (:

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig