lauantai 3. toukokuuta 2014

♥ Born Pretty Store ♥

Heisan! Ihan kun en olis kirjottanut jo tarpeeksi Born Pretty Storesta. He ottivat muhun yhteyttä, jos haluaisin muutaman tuotteen testiin. No mikä ettei, onhan se pulju täynnä tavaraa, mitä en oo vielä kerennyt testata :'D valitsin testiin kolme tuotetta. Image and video hosting by TinyPic Make up & Beauty -osiosta löydätte kaikki nämä tuotteet ja paljon muuta. Haluan myös ilmoittaa, että voitte klikkailla linkkejä ilman, että hyötyisin niistä mitenkään! :)

Ensimmäisenä supersuloinen ja supervaaleanpunainen sivellin. Yllätyin sen laadusta ja sivellinkarvojen pehmeydestä! Eikä tuota sydämen muotoa voi vastustaa :') käytän sivellintä poskipunalle, mutta ihan hyvin käy myös aurinkopuuterin ja normi puuterinkin levitykseen.
Harjakset on sopivan jämäkät ja samalla taipuisat.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Sweety Pink Heart Shaped Brush | 3.31€

Valitsin myös tämän pikkuriikkisen siveltimen. Täydellinen esim. huulipunan, peitevoiteen ja voidemaisen luomivärin levitykseen!
Tällaista sivellintä mulla ei ollut vielä ja aina tarvitsee paljon siveltimiä! Harjaosa on tosiaan todella pieni, paljon pienempi kun mun pikkurillin kynsi. Tämä tuli pienessä sinisessä pussukassa.
Image and video hosting by TinyPic Mini Aluminum Handled Brush | 1.65€

Enhän mä ilman huulipunaa pärjää ;) niitähän ei koskaan voi olla liikaa, eihän?
Valitsin sävyn 07, joka on kaunis marjaisa pinkki sävy. Se ei välity täysin kuvaan, buu :( mutta aivan ihana kirkas pinkki huulilla, pysyy hyvin ja tuntuu kohtuullisen kosteuttavalta.

Harmikseni puna katkesi muutaman käyttökerran jälkeen varresta, mutta kyllä mä sitä vielä pystyn käyttään :) ei näiltä halpapunilta voi kovin korkeita odottaa!
Image and video hosting by TinyPic Lip Stick Almonds Oil Natural Cream Moisture Gloss | 3.07€

Ja nyt mulla on TEILLE hyviä uutisia! Born Pretty Store antoi 10% alekoodin teille, jeee!
Ja kun kymmenen (10) on käyttänyt koodia, sponsoroi BPS arvonnan mun blogissa. How amazing is that?! Image and video hosting by TinyPic
Koodi on " ASB10 "

Kiitos vielä Born Pretty Storelle!
SHARE:

4 kommenttia

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig