keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Suloista ja hempeää

Kaverilla Tiialla oli synttärit lauantaina ja pitihän sinne kynnet taas itselle taikoa :) nyt vähän harmittaa, etten tajunnut asusta ottaa silloin kuvaa, se oli niin nätti ja inspiraatio kynsiin! Päällä oli H&M:n musta hame, jossa on pinkkejä kukkia. Myös hiustenlatvoissa on mulla tällä hetkellä pinkkiä, niistä löytyy kuvaa Instagramista ;) ja tässä ne kynnet! Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Kuvissa lakka on jo vähän kulunut :(

Kynsillä ihan uutta kynsilakkaa Glitteristä! Kaunis vaalean liila, sävyssä Lavender Dream, joka on lämpimän sävyinen. Ihan täydellinen kesäsävy kynsien kärjissä Lumene Natural Coden kaunis glitterilakka, sävyssä 58 Pink Diamond.
Harmi, kun en saanut kuvattua tuon pinkin lakan kaunista kuparinhohtoa, joka glittereistä lähtee :( luonnossa hienommat! Tästä vaikka inspistä vappukynsiin :) Ja hei..

IHANAA JA RAILAKASTA VAPPUA
Huomenna mennään Tomin kanssa vapputorille hakemaan hattaraa ja metrilakua, ja tietysti katotaan, kun jenkkiautot rullaa torin ohi + käydään ne kuvaamassa myöhemmin. Sitten mamin luo syömään vappuruokaa :)

Mutta tämän iltaiset plänit..
SHARE:

4 kommenttia

  1. Söpöt kynnet ja katoin eilen noita lakkoja glitterin vip-illassa,mut en sit ostanu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) aijaa! Olisit vaan ostanut, ihania värejä myynnissä ;)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig