Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

My Day (150414)

Nyt tulee muistaakseni blogin ensimmäinen My Day -postaus :) toivottavasti tykkäätte tällasista postauksista, halusin postailla vähän jotain erilaista ja uutta! Kuvat on eiliseltä.

Image and video hosting by TinyPic Nousin joskus puoli kympin aikaan ja hoidin aamupesut kuntoon. Sitten keittämään ihanaa Löfbergs kahvia, nami
huutelin Tomia hereille ja Papukin löysi paikkansa. Sitä yritettiin rakastaa liikaa. Tukehduttamalla..
Vedin aamuapalaa nassuun ja samalla tsekkasin blogipostauksia, Facebookin jne.

Image and video hosting by TinyPic Laittauduin ja väkersin hiuksiin hyvin epämääräisen (mutta ihanan!) sekasotkuletin. Täytyy kyllä useamminkin letittää hiuksia, tapoja on niin monia! Joskus yhden aikaan lähdettiinkin ruokakauppaa ja Postiin.
Vikassa kuvassa oonkin puoli kolmen aikaan takaisin kotona, kotivaatteet päällä. Ennen lähtöä tein vielä tuollaisen pikkuletinkin, ettei vaan olisi liian vähän lettejä päässä^^

Image and video hosting by TinyPic Kaupassa tosiaan käytiin ja Lidlistä oli pakko taas saada tuota supernamia ciabatta leipää

Hain postista ylläripaketin, josta löytyi L300 nimisiä ihonhoitotuotteita! Mut oli valittu FB ssä Sokoksen ja Emotionin testiryhmään testaamaan L300 puhdistusvaahtoa ja kasvovoidetta. Tällaisia ihania ylläreitä voisi mulle tulla useamminkin :')
Hengasin ja chillasin Papun kanssa, ja nautittiin auringon lämmöstä.

Image and video hosting by TinyPic Hohoo, ihana Papu rakastaa arskaa! Parvekkeella on Papun mielestä ihan parasta ;)

Image and video hosting by TinyPic Neljän aikaan vedin herkullista mämmiä ja vaniljakastiketta, mmmh! Ei jaksanut vielä päivällistä syödä ;D
Papu nukkui rakkaan Fatboynsa päällä ja tulin häirittemään sitä. Ihana pehmoinen Papuuu!
Aloitin lukemaan Miranda Kerrin Treasure Yourself -kirjaa. En kyllä kauaa ehtinyt, kun..

Image and video hosting by TinyPic Tuli kasin aikaan Salkkarit ja siellä ollaan nyt jännän äärellä. Iida on menossa naimisiin :o oh my.. Sit tuli tietysti vielä Simpsonit, eikä vieläkään voinut jatkaa kirjaa..
Näiden jälkeen kasvopesulle ja testaamaan uusia tuotteita. Iho on myös ollut ihan järkyssä kunnossa ja sen takia Mint Julep naamio. Toimii!

Naamioiden ym jälkeen pistin vielä rairuohoa multaan, toivottavasti ne vielä kerkeää kasvaa pääsiäiseksi :'D yöllä mä vielä selasin nettiä, katsoin Tomin GTA V hakkausta ja mentiin nukkumaan aivan liian myöhään. Tai ainakin tänään aamulla oli järkky väsy..

That's all folks! Mitä tykkäsitte? Saanko vielä myöhemminkin tehdä tällaisia postauksia? :D

Kommentit

  1. Joo, voi tehdä lisää! Kiva postaus. Ja tosi ihana ylläri Sokokselta <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee hyvä hyvä :) no oli joo, kannattaa vissiin ahkerasti osallistua kaikkiin arvontoihin yms! :D

      Poista
  2. Papu! <3 ja sinä!
    Ai niin ja iso rispekti oikeesta kahvista! Tällä hetkellä yritän jostain syystä vierottautua hetkeksi (ää mun hampaat tummuu :( ) ohrakahvin kanssa, mutta noin muuten tuo on mun suosikkia kuten myös se 4-paahtoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wee<3 joo Löfbergs on tosi hyvää, Moccamaster vaan enää puuttuu ;) yleensä juodaan Kulta Katriinan tummapaahtoa, kun sitä on 1.99e alessa, mut nyt tätä on ollu Citarissa tarjouksessa :)

      Ohrakahvia???

      Poista
  3. Ihana postaus. <3 Papulle lisää pusuja ja rutistuksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee!^^ minäpä menen sitä pussaan ja rutistaan >.<

      Poista
  4. Ihana Papu :D Ilmeet on niin <3
    Mä taas inhoan tuota kahvia :D Ainakin viimeksi inhosin, voi kyllä olla että se oli väärin keitetty sillä join sitä porukoilla ja siellä laitetaan puruja tuplamäärä veteen nähden. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä semmonenki tapaus ;)

      Ensiks mäkään en pitänyt tuon kahvin mausta, koska se on niin tummaa. Ja kun yleensä lisään kahviin vaan tilkan maitoa, niin tuo tuntui maistuvan ihan järkyltä :D Tomi rakastaa hyvää kahvia mustana ja se tykkäsikin siitä niin. Nyt laitan aika ison lorauksen maitoa joukkoon ja nyt se on superhyvää! :)

      Poista
  5. Mäkin tykkäsin tälläsestä postauksesta :) Lisää vaan! Pakko sanoa, että sulla on aivan ihanat hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiva kuulla^^ katotaan, koska saan aikaseks seuraavan tällasen postauksen ;)
      Aw kiitoos! :) ensimmäistä kertaa elämässä oon todella tyytyväinen tähän pehkoon :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake