tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kosmetiikkahörhöt TampereellaLauantaina oli tosiaan se Tamperemiitti meidän kauneusbloggaajien kesken. Elisalle ja Sannille suurkiitokset miitin järjestämisestä, oli ihan huikea reissu! Taikan ja Rosan blogeista voi käydä kurkkimassa miitin kuvia, näiden kahden pöyröön kanssa mä siellä hengasin ;) Saavuttiin Taikan ja Rosan kanssa Mallaskabinettiin n. puoli kolmen maissa. Yhden aikaan Tarja Gallacher Lumenelta tuli kertomaan meille Lumenen tuotekehittelystä ja saatiin hiplailla kevään meikkiuutuuksia. Lumenen jälkeen jaettiin goodie bagit ja vaihdeltiin meikkejä, eli oli hetki ns. vapaa-aikaa.

Seuraavaksi ihana "Tigimies", Mikko Vainio, kertoi paljon asiaa hiustuotteista ja -merkeistä, joita oli mm. Fudge, Tigi, Gorgeous London ja Frames. Suuret kiitokset Mikolle kaikesta, oon edelleenkin suu auki goodie bagistä.. Btw, Mikolla on ihan sairaan cool tyyli! Mikon jälkeen mun täytyi valitettavasti lähteä jo Vaasaa kohti. Missasin Zuii nimisen merkin esittelyn, mutta koko muu päivä oli niin huippu, että eipä tuo paljoa haittaa :)

Image and video hosting by TinyPic "Shieeeeeet!"

Järrrrkyttävä määrä! Ja siis vasemmassa laidassa olevat tuotteet ei kuulu nyt joukkoon, mutta nämä kaikki silti lähti Tampereelta kotiin! Ja niistä tulee myöhemmin kyllä lisää :) (ja kuvan oikeassa laidassa oleva Bourjois poskipunan sain vaihtarina!)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
  

En kuvannut mitää tuotetta yksittäin, mutta kertokaa ihmeessä, jos haluaisitte jostain tuotteesta erikseen postauksen! Kiitos vielä ihanasta miitistä, esittelijöistä ja parhaasta/hullusta seurasta ;)
SHARE:

12 kommenttia

 1. Herranen aika, mitä ihanuuksia :O! Muuten, blogin uusi ulkoasukin on tosi kaunis ja selkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D jep! Voooi minä kiitän! ^^ kiva pitää se selkeämpänä nyt.

   Poista
 2. Mahtava paketti kyllä, ei lopu kyllä hetkeen tuotteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei lopu, ei :'D eli täytyy kyllä kovasti yrittää käyttää kaikkia!

   Poista
 3. Voiiii mikä määrä kosmetiikkaa! *__* Nyt ei tarvii vuoteen ostaa mitään. ;)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mhm :'D niin ei tarvis, mut jos aina haluaa? >.<

   Poista
 4. Oon silmät pyöreinä ihastellut tätä määrää muidenkin blogeissa :D Silmät naulitui kiinni jo vaikka mihin kivaan! Laveran All-Round Cream on yksi mun suosikeista ja siitä oon kirjoitellut myös blogiini ;) Ella Bachen tuotteista olisi kiva kuulla sun kokemuksia, samoin Dr. Hauschkasta, johon oon itse tosi ihastunut. Testailin muutamaa tuotetta Hauschkalta ja oon ollut ihan äimänä siitä, miten alkujaan mulle tosi tylsältä vaikuttanut "lääkemäinen" sarja sisältää niin monia huipputuotteita :) Tigin tuotteita oon joskus paljon suosinut, mutta nuo Catwalkit taitavat olla jotain uutta. Niistäkin olisi kiva kuulla sun kokemuksia! Jään odottelemaan tarkempaa raporttia ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä ihan yllärinä, että näin anteliaita on meille oltu!
   Oi, hyvä tietää. Sitä täytyy kokeilla pian :) joo mä kerron blogin puolella kyllä, kun oon kerennyt noita käyttää! Tuo Ella Bache on mulle ihan uus merkki, joskus kyllä kuullut. Juu Hauschka on kuulemma todella hyvä merkki, odotukset on korkealla ;)
   Noita Catwalk hiustuotteita kokeilinkin jo! Aivan ihania ja tuoksu on järjettömän hyvä. Niistä kyllä tulee blogiin myöhemmin juttua! :)

   Poista
 5. Oho tuota määrää! :o :D Ei mutta tosi hienoo, tuolla näyttäisi olevan mielenkiintosia tuotteita joihin en aiemmin ole edes törmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :'D joo tuli paljon mulle uusia ja tuntemattomiakin tuotteita :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig