Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Huhtikuu

Image and video hosting by TinyPic

No heipä hei Huhtikuu!

Kyllä on ihanaa, kun kesä on niin lähellä :) oon nyt löytänyt niin kivoja kesävaatteita, että sais se kesä tulla jo. Tänään hain uudet kengät postista, tilasin Asokselta neonpinkin Jelly sandaalit! Ne on niin överit ja hassut :D lupaan ottaa kuvaa blogiin näistä kesävaatteista ym!

Onko teillä suunnitelmia huhtikuulle? Mä lähden Tomin kanssa perjantaina Tampesteriin käymään, jjee! Lähdetään alkuillasta ja tullaan takaisin jo lauantaina yöllä. Näin lyhyt reissu, koska lauantaina meillä kauneusbloggareilla pieni miitti!
Ennen miittiä meen käymään Taikan luona. Tutustuin Taikaan joskus ennen joulua. Juteltiin pitkään netissä ja lopulta jouluna tavattiin. Ihan mahtava tyyppi ja kirjoittaa myös kauneusblogia. Käykää katsomassa Taikan blogi, siellä alkoi juuri arvonta!

Kirjoittelen kuulumisia ja tunnelmia viikonlopun jälkeen, eikä saa unohtaa niitä Superfood postauksia! Niistä kirjoitan kyllä :) ja hei, edelleen kaipailen teiltä postausideoita. Haluaisin vähän tietää, mitä haluaisitte nähdä.

Palaillaan pian

Kommentit

  1. Noniin onhan sulla tyttökavereita mitä tavata! ;) Ja mun huhtikuun suunnitelmiin kuuluu kirjoittaa sulle kirje takaisin! :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On Tampereella :'D buuu!
      Hihi, nyt äkkiä rustaamaan ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake