sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Hamppu

Hyvää iltaa ;) asiaa superfoodeista taas, eli tarina jatkukoon! Vuorossa Hamppu.Image and video hosting by TinyPic Puutuote Hirvikorpi - Kuorellinen hampunsiemen | 250g - 3.99€

Hamppu
Hampunsiemen on loistava lähde kehollemme välttämättömille rasvahapoille. Hamppu sisältää noin 80% polysaturoituja rasvahappoja ja sen omaga-3 ja omega-6 -rasvahapot ovat ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3-1:4). Hampunsiemenet ovat erinomainen proteiinin lähde sisältämällä kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa.

Hampunsiemen – toisin kuin esimerkiksi eläinperäiset proteiininlähteet – on raaka, kokonainen ja valmis proteiininlähde sellaisenaan. Sitä ei tarvitse missään vaiheessa kuumentaa, jotta esimerkiksi ravinnon sisältämät bakteerit saataisiin tuhottua. Tämän vuoksi hampunsiemenessä on jäljellä kaikki sen elinvoimaiset ravinto-aineet.

 Lähde: Superfoodit.com

Hampunsiemenrouhetta tilasin Ruohonjuuresta ihan sen halvan hinnankin takia. Rouhetta oon lisännyt n. teelusikallisen verran jokaiseen smoothieen. Ei maistu, eikä haise smoothien joukossa :) tutustukaa tähänkin tuolla Superfoodit.com sivuilla!

WARNING!
Suosittelen jokaista käyttämään omaa järkeä ravintolisien yms kanssa. Lukekaa ja ottakaa ensin selvää, ja sitten miettikää, tarvitsetko näitä, tai voitko edes kokeilla näitä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig