lauantai 19. huhtikuuta 2014

Forever21 kukkamekko

Huomenta ihanaiset naiset ja ehkä myöskin miehet! Kerroin blogissa jo aiemmin, kun tilasin Forever21:sta ihanan kukkamekon ja kukkatopin. Hehkutin mekosta blogin FB-sivuilla ja nyt mulla on siitä pari kuvaakin :) Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Mekko maksoi n. 13€ Se on superkevyttä kangasta ja mukava päällä. Vyötäröllä on kaunis pitsikangas ja mekon pituus on mun kaltaiselle tapille juuri täydellinen :) en olis koskaan uskonut, että Forever21 sta löytäisin oikeasti näin nätin mekon, näin täydellisesti istuvana!

Suosittelen tsekkaamaan Forever21 sivut; päivittyy melkein joka päivä uusia tuotteita, postikulut 6€, toimitus alle viikko ja tulliin ei jää, koska toimittaa EU:n sisällä :) ja vähintään 75€ ostoksista ei tule postikuluja, joten frendin kanssa kannattaa tilata!
Myös koot vastasivat oikeaa ja sivuilla onkin aina hyvin merkitty vaatteiden koot ja mitat. Vaikka uusia tuotteita tuleekin tiuhaan tahtiin, niistä myös loppuu ne pienimmät koot todella nopeasti. Eli käyn melkein joka päivä katsomassa uudet tuotteet ;)

Muita Forever21 faneja?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihana mekko! Ja täällä huutelee yks F21-fani, en oo varmaan pariin vuoteen tilannut vaatteita mistään muualta, siellä vaan on ihan täydellisiä kuteita myös meille plussakokoisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköö^^
   Oho :D cool! No siellä on onneksi laaja valikoima myös kokoja :)

   Poista
 2. oon pitkään miettinyt tilaamista, mutta kun ei ikinä tiedä minkä laatuisia ne sitten ovat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo mekko on todella hyvää laatua, ei muistuta Hennesin rättejä :) myös samassa paketissa tullut toppi on todella hyvää laatua ja toinenkin aiemmin tilaama toppi ihan yhtä lailla. Suosittelen tilaamaan ;)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig