perjantai 7. maaliskuuta 2014

Victoria's Secret -perheeni


Haluan esitellä teille mun ensimmäisen Victoria's Secret perheeni. Moni ei vieläkään tunnun tietävän, että Shopping4net.fi myy Victoria's Secret Body Lotioneita sekä Body Mistejä. Ymmärrän, että moni hehkuttaa Nordicfeel.fi sivua, koska siellä on isompi valikoima. Mutta Shopping4net myy VS tuotteita 11€ hintaan ja Nordicfeel n. 13.95€ ja siitä ylös päin. Googlettamalla Shopping4net alekoodeja löysin kaksi erilaista 5€ alekoodia, jonka jälkeen VS tuotteelle jäi hintaa naurettavat 6€ :) helmikuun ajan oli myös ilmaiset postikulut, jee!

Image and video hosting by TinyPic

Oli vaikea valita mitä tilaisi, kun en yhtään tiennyt, mitä näiltä odottaa. Kaveri vinkkasi, että Pure Seduction olisi todella hyvä ja tulisin siitä tykkäämään. Taitaa tämä tuoksu olla yksi VS:n suosituimpia, niimpä se päätyi tilaukseen.

Image and video hosting by TinyPic

"A combination of melon, plum and freesia makes you feel utterly irresistible and seductive."
Pure Seductionin tuoksu on naisellinen, kukkainen ja melonin haistaa kyllä. Se on kesäinen tuoksu ja siihen jää koukkuun.

Love Spell houkutti mua alusta alkaen eniten, tiedä sitten miksi. Se oli pakko saada, nimi ja väri varmaan houkutti eniten? Koitin myös tilata jotain turvallisia tuoksuja, etten pettyisi, jos joku olisikin jotenkin överi.

  
Image and video hosting by TinyPic

"A lavishly lush combination of peach, cherry blossom and white jasmine make it perfect for your enjoyment."
Love Spellin tuoksu on jotenkin lapsenomainen, leikkisä, freessi, hedelmäinen. Persikkaa haistan eniten. Tämä ei ole ihan niin hajuvesimäinen tuoksu, kun Pure Seduction.

Ensivaikutelma näistä Body Misteistä oli kuitenkin traaginen :D olin hyvin pettynyt, kun tuoksu ei ollutkaan sitä, mitä kuvittelin. Oon saanut sen kuvitelman, että nämä olisivat paljon tummempia tuoksuja, tavallaan hajuvesimäisiä. Mietinkin, että miksi joku haluaa näin laihasta tuokusta maksaa maltaita, kun H&M myy samankaltaisia vartalosuihkeita puolet halvemmalla.
Joku silti sai mut näiden puolelle kuitenkin. Halusin tykätä näistä niin kovaa, että nyt sitten tykkään näistä! Suihkuttelen usein molempia päällekkäin ja ne sopivat hyvin yhteen. Tuoksu säilyy iholla pari tuntia, joka on ihan riittävä mulle :)

Viimeisimpänä perheestä (toivottavasti lähtevä) Amber Romance. Luulin vissiin tilaavani jotain vaniljaista..

Image and video hosting by TinyPic

"Warm and alluring blend of black cherry, crème anglaise, vanilla and sandalwood."
Olisi pitänyt tuosta sandalwoodista tietää, ettei tämä ole mun tuoksu. Meinaan oksentaa joka kerta, kun oon tätä pienen pisaran hieronut käsiin. Tuoksu on tunkkainen, alkoholinen, pistävä, järkyttävä.

Nyt en tiedä, onko tämä mennyt vanhaksi, vai haiseeko tämä vaan mun nenään näin järkyttävältä. Tomin mielestä tämä ei ollut ollenkaan niin paha, vaikka tunkkaiselta senkin nenään tämä haisee. Myyn tämän eteenpäin jollekin, en vaan pysty..

Onko teillä mulle hyviä ehdotuksia Victoria's Secret tuoksuista? Mistä te tykkäätte? :)
Täältä shoppailemaan Victoria's Secret tuotteita Shopping4net.fi sivuille ›› click!  ja täältä pääset Fragrantican sivuilta lukemaan Victoria's Secretin tuotteiden tuoksuista ja käyttäjien kokemuksista ›› click!
SHARE:

8 kommenttia

 1. Kyllä muakin houkuttaisi, jos nimi on Love Spell. ;) Itse en näitä omista, mutta tykkään kovasti ulkoasusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nimi on kyllä hyvinkin houkutteleva ;D joo ulkonäkö näissä on kyllä se juttu! :p

   Poista
 2. Harmi ettei toi voide ollut hyväntuoksuinen.Joko sait sen uuden ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :( paketti tuli päivässä! Hain voiteen tänään ja sen tuoksu on täyttä rakkautta! Rakastuin^^

   Poista
  2. No niin en sitten turhaan kehunut =)

   Poista
  3. Et todellakaan! Tulee mieleen ihan jotkut hedelmäkarkit >.<

   Poista
  4. Ja tuoksu jää ihanasti iholle pitemmäksi aikaa aah niin ihana <3Onneksi tilasit =)

   Poista
  5. Joo niin jää, tosi ihana toi^^ niimpä!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig