lauantai 29. maaliskuuta 2014

Superfood ja parempi elämä

Kyselin blogin FB-sivuilla, jos haluaisitte nähdä, mitä Superfoodeja oon tilannut ja miten oon nyt parin viikon ajan syönyt. Muutama halusi, joten tässä se tulee :)

Pientä pohjustusta: Rakastan karkkia ja voisin sillä elää. Oon ihan heikkona makeaan ja nimenomaan karkkiin, se on ainut, joka saa mun makeanhimon loppumaan. Leipä on aina kuulunut mun aamupalaani. Pastaa syön sen halvan hinnan takia, lähes joka päivä.
Nämä tässä, ei hyvä!

Olin joskus aiemminkin törmännyt Vilman blogiin, mutten oo jäänyt sen enempää selaamaan. Pari viikkoa sitten hain Googlesta smoothieohjeita ja päädyin Vilman blogiin. Sen jälkeen mun elämä kirjaimellisesti muuttui! Aloin ajatella entistä positiivisemmin, söin paremmin ja kroppa voi paremmin. Inspiroiduin Vilman blogista niin paljon, että haluan hänelle antaa ISON KIITOKSEN. Käykää katsomassa Vilman blogi ja ymmärrätte, miksi näin kävi (linkki kappaleen alussa) :)

Tosiaan innostuin kokeilemaan nyt superfoodeja, koska muutin ruokavaliotani aika jyrkästikin ja tarvitsen proteiineja, rasvoja ja vitamiineja. Yksi todella tärkeä syy, miksi halusin muuttaa ruokavalion, oli ihoni. Toivoisin, että näpyt ja rasvaisuus paranisi terveellisen ruokavalion myötä.

En tällä kertaa syvenny niin ruokavalioon, siitä tulee oma postauksensa vielä! Tässä postauksessa kerron, mitä superfoodeja yms. oon ostanut. Image and video hosting by TinyPic
Ruohonjuuresta
tilasin Sitepölyraetta, Chia-siemeniä ja Hampunsiemen rouhetta. Goji-marjoja ostin Minimanista, kilohinta oli yllättävän edullinen! Kalaharin suola löytyi Ekosopista. Spirulinaa mulla on ollut jo ennestään.

Ruohonjuuresta sain kaupanpäälliseksi hyvin kummallisen kuuloista Shiitake juomaa kaksi pussia. Voin kertoa, että tuotteen nimi sai mut miettimään vaikka ja mitä :D ulostuslääkettä kenties? Image and video hosting by TinyPic "Shiitake on yksi maailman suosituimmista ruokasienistä. Se ei ole pelkästään maukas vaan sillä on lukuisia hyötyjä terveydellemme ja kauneudellemme. Shiitake sisältää kaikki välttämättömät aminohapot ja huikean määrän mineraaleja.
Instant Shiitake on kokonaisvaltainen kauneusruoka, joka on pakattu näppäriin annospusseihin. Lisää vain kuumaa vettä ja sekoita - ihosikin ihanaksi saava, maksan toimintaa tukeva juomanautinto ja hetkessä valmis! Kiinassa shiitakkeen uskotaan lisäksi buustaavan Qi:tä, elämän voimaa."


Shiitake haisee siedettävältä. Mutta, en ole koskaan maistanut mitään näin kamalaa! Hyi kauhistus, kuka tällaista sienikurakakkavettä voi juoda?! :D olisin mielummin halunnut sitä ulostuslääkettäkin, kun tätä!

Ettei tää postaus olisi kilometrin pituinen, kerron eri postauksissa yksitellen näistä fuduista ja kerron niiden hyödyistä yms! :) joten, palaillaan niiden merkeissä pian. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille
SHARE:

6 kommenttia

 1. Oo, aika samoilla mennään! Itse tykkään hampunsiemenistä kuorittuina, tuo kivaa tekstuuria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool! :) mä ostin tätä rouhetta, kun se oli niin edullista^^

   Poista
 2. mielenkiintoinen postaus .. meidän cittarista saa joitakin cocovin tuotteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä ;) joo Citareista saa Cocovia!

   Poista
 3. Nauroin tuolle sun ulostuloslääke-jutulle! Shiitake ei kyllä tosiaan ole houkuttelevimman kuuloinen nimi tuotteelle, haha. Ja jos ei se edes maistu hyvältä, taidan jättää kokeilematta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D ei todellakaan oo houkutteleva nimi! Ja maistuu vielä karseemmalta + juoma oli väriltään hyvin tummaa ruskeaa/harmahtavaa :s

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig