Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Mieto herkkusmoothie

Nyt on niin smuuuuttii! Mun rakkaan blenderin tiivisterengas on ollut kadoksissa jo ainakin puolisen vuotta. Voitte varmaan kuvitella sitä kaipuun määrää smoothieta kohtaan :( harkitsin jo uuden blenderinkin ostamista!

Muuteltiin Tomin veljen kamoja meidän ullakolle lauantaina ja Tomin siirrellessä meidän kamoja, Tomi kurkkas vielä varooksi blenderin pahvilaatikkoon.. Siellä se äidin rakas pikku tiivisterengas oli!
Huhheijaa, mikä helpotus. Nyt oonkin pyöritellyt smoothieta joka aamu ja tämän aamuisen smoothien "ohjeen" laitan tännekin :)

Mieto herkkusmoothie Image and video hosting by TinyPic Tämä smoothie maistuu ihanan pehmeälle ja kevyelle, ei mitään pistäviä makuja. Ohje riittää yhteen isoon lasilliseen.

Puolikas banaani
Yksi ananasviipale/-rengas
Puoli purkkia mangopilttiä
Viisi kuivattua taatelia (ota kivet pois!)
Pari ruokalusikallista kookosmaitoa
Vettä oman mieltymyksen mukaan

Ja surrur! Ihanan makeahkoa ja mietoa smoothieta, vaikkapa jälkkäriksi :)

Kommentit

  1. Smoothiet on parasta herkkua! :) Käytän melkein joka smoothiessa banaania, koska se antaa juuri sopivasti makeutta ;) PS. Löysin blogisi viime viikolla ja jäin seurailemaan :)

    Tervetuloa vastavierailulle minun kauneusblogiini: http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, on kiva keksiä uusia yhdistelmiä :p sama juttu, banaania löytyy kyllä melkeinpä joka kerta munkin smoothiesta :)
      Ai kun kiva, toivottavasti viihdyt blogissa!^^ käyn katsomassa sun blogin!

      Poista
  2. Mulla on kans taas smoothie -kausi menossa. Itse laitan aina turkkilaista jogurttia ja soijamaitoa ja sekalaisen läjän hedelmiä. Banaania mullakin yleensä menee ja Rainbow'n smoothiehedelmiä tai mangoa pakkasesta. Vauvojen hedelmäsoseita tulee kans jonkun verran käytettyä :) Niin ja lorautan sekaan aina n. lusikallisen oliiviöljyä niin tulee hyviä rasvoja mukaan.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä ;) mäkin diggaan turkkilaisesta, se on i-ha-naa! Mantelimaitoa olis hinku kokeilla smuuttiin.. Joo toi öljyn lisääminen on fiksua ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake