tiistai 18. maaliskuuta 2014

Labello Pink Guava

Voitin vähän aikaa sitten Emmin blogista uutta kosmetiikkaa ja joukussa oli hyvin houkuttelevan näköinen Labellon huulirasva. Image and video hosting by TinyPic Pinkkiä, hedelmäistä, tuoksuvaa, huulirasvaa, wau. Kyseessä on Labello Fruity Shine - Pink Guava -huulirasva. Ei mitään hajua, onko tätä Suomessa myynnissä, Anttilan hyllyillä en nähnyt.
En meinannut tajuta aluksi, että pahvissahan on tuollainen tuoksujuttu, mitä hinkataan sormella :D tuoksuu todella nannalta!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Huulirasvassa on aurinkosuoja 10, väriltään tummapunainen, hieman hopeista shimmeriä mukana. Huulirasva antaa hieman punertavaa sävyä huulille ja paljon kiiltoa, kimalteet eivät erotu huulilta. Tuoksuu ihanalle ja kosteuttaa hyvin, 10+!

En oo koskaan ollut mikään Labellon ylin ystävä, mutta tästä tykkään! Olisi ihan mahtavaa, jos tätä Suomesta saisi :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Veikkaan että tuota vois saada saksasta ainaki ku pakkauksen teksti on saksaa.Emmi varmaan hankkinu jostain muualta ku suomesta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän sieltä tosiaan saa, ei vaan auta meikäläisiä se tieto mitenkään ;D

   Poista
 2. Mäkään en oo labellon ylin kamu, mutta toi vaikuttaa ihan mielenkiintoselta :) mulla ei oo oikeastaan ikinä rohtuneet huulet, mutta mä käytän jostain syystä silti huulirasvoja.. en ees tiedä miks :D se on vaan tapa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D mulla kyllä rohtuu ihan heti, tiedä sit vaikka oliskin huulirasvojen takia ;D
   Luulen, ettei tätä varmaan täältä päin saa :(

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig