sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Daily Defense Shampoo & Hoitoaine

Mulla on tällanen pikkuarvostelu teille nyt. Arvostelu on kahdesta hiustuotteesta, jotka ostin Tuurista tammikuussa. Näitä tuotteita ei edes välttämättä enää ole Tuurissa myytävinä, koska siellä tuotteet vaihtuu tiuhaan tahtiin, joka on mun mielestä oikeestaan ihan kivakin juttu! :) Image and video hosting by TinyPic
Daily Defense Moisturizing Shampoo & Conditioner, enriched with Moroccan Argan Oil. Tuotetta on yhdessä pullossa 473ml ja hinta 1.95€/kpl. Ostin Keskisiltä siis vähän kaikkea testiin, ihan jo halpojen hintojenkin takia. En edelleenkään oikein osaa kuvailla näiden tuoksua, koska se on niin salonkinen ja vahva. Ehkä vaniljainen?

Olisin niin halunnut näiden toimivan! Hiuksia pestessä pesen/vaahdotan aina kahteen kertaan, että varmasti tulos on putipuhdas. Tämä shampoo ei vaahtoa ensimmäisellä kerralla ollenkaan, se on aivan kuin vettä. Toisella kerralla vaahtoaa ihan kiitettävästi, mutta saa hiukset takkuuntuumaan inhottavasti.
Hoitoaine tuntuu lirulta, eikä selvitä hiuksia tarpeeksi. Muutenkin tuntui, että hoitoainetta olis voinut kaataa päähän vaikka puoli pulloa, eikä sekään olis riittänyt.. Hiukset kuitenkin näytti aina ihanan puhatilta ja sileitä näiden kahden jälkeen, ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen.

En ole varma, oliko "vika" näissä, mutta jokaisen pesun jälkeen hiukset oli aivan tajuttoman sähköiset! Kaipaan hoitavempia hiustuotteita, koska mulla on niin älyttömän paksut, luonnonlaineikkaat, vaalennetut ja kuivat hiukset.
Not my cup of tea, jos voin sanoa.. Voisin kuvitella näiden olevan juuri passeleita ns. normihiukselle, joka ei kaipaa liian hoitavaa vaikutusta hiustuotteista. Haluaisin mielelläni antaa/myydä nämä jollekin näitä tarvitsevalle :'D
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig