maanantai 3. helmikuuta 2014

TonyMoly - Petite Bunny Gloss Bar

Tony Molyn tuotteita oon jo muutaman vuoden halunnut kokeilla, mutten jostain syystä oo koskaan päätynyt niitä Ebaystä katsomaan. Olis varmaan pitänyt, sillä sieltä löytää vaikka ja mitä todella edullisesti. Ebaystä on tullut mun paras kaveri tässä lähiaikoina, älä koskaan hylkää mua!

Tässä mun ensimmäinen Tony Moly tuote, Petite Bunny Gloss Bar sävyssä nro 3, Juicy Apple.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Nämä suloisempaakin suloisemmat pupukiillot ovat huulirasvan tapaisia ja antavat huulille kevyen sävyn. Ne myös tuoksuvat sävynimensä mukaisesti.
Juicy Apple tuoksuu herkulliselle omenalle ja antaa kauniin pinkin sävyn ja kiillon huulille, kosteuttaa ja pysyy kohtuu pitkään. Sävyä voi myös kerrostaa huulille ja silloin tämäkin sävy on huulilla todella pinkki.

Image and video hosting by TinyPic


Sävyvalikoimissa on tällä hetkellä yhdeksän eri pupua/tuoksua, joista varmasti löytyy jokaiselle oma lemmikki ;) Hinnat pyörii siinä 4€ paikkeilla.

Tässä on linkki Ebay myyjälle, jolta tilasin pupuseni ›› click!
Ja tässä toinen linkki, josta voit ostaa n. 7€ hintaan kaksi pupukiiltoa! ›› click!
SHARE:

10 kommenttia

 1. KUOLEN!!! Ihan liian ihania <3 <3 Mä oon luvannut itselleni, etten edes unelmoi ebaysta tilaamista (rahanmeno ja silleen ;) joten osaatko sanoa, mistä muualta näitä saisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on jotain niin übersöpöä^^ aijaa ;D no mut Ebaystä saa usein vähän edullisemmin ;) mutta täältä ainakin voi tilailla: http://www.kpoptown.com/cosmetic-big-discount/13598--tonymoly-petite-bunny-lip-gloss-lipstick-9-colors.html

   Poista
 2. Vähänkö söpöjä! Juicy Orange tai Peach lähtisi varmaan itselle matkaan. :D Applen taas voisin ottaa jo tuoksun takia, sillä omenan tuoksu on aina niin hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omenan tuoksu menee kyllä aina, se on ihanan raikas ja herkullinen^^
   Mä ehkä seuraavaks koittasin Neon Yellow ja Red ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihanin hetkeen :'D voi kun Suomessakin myytäisiin tämän näköisiä tuotteita :/

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig