tiistai 11. helmikuuta 2014

Kirkasta mattalakkaa

Hei ja anteeksi te eräät kommentoijat, joille lupailin Kone Helsingin mattakynsiä jo muutama päivä sitten. Tuskailin kynsien kanssa varmaan puoli tuntia, kun yritin löytää hyviä väriyhdistelmiä. Jotenkin kuvittelin, että yksisävyiset kynnet olis tylsät ja täytyis tehdä jotain erityistä. No ei siitä mitään tullut, niin lätkäsin sitten kynsille sinistä ja kirkasta oranssin punaista. Älkää pelästykö!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Kone Helsinki | sininen N015, oranssin punainen M18 | Rimmel Matte Finish top coat

Oranssin punainen mattalakka on niin upea ja kirkas sävy, oon aivan rakastunut. Sitä on kynsillä kaksi kerrosta, että se varmasti peittää kunnolla. Tuo sininen kynsilakka ei siis ole mattalakka, vaan sen päälle laitoin Rimmelin matta päällyslakkaa.
Hämmästyin tuon sinisen lakan reaktiota mattalakkaan, koska nyt sen läpi näkyi ihan hassusti! Kuva vielä pahentaa, luonnossa se ei ollut ihan näin näkyvää.

Lopulta otin sinisen lakan pois ja lakkasin sen tilalle tuota punaista sävyä ja näin on parempi :)
Mattalakka on pysynyt kolme päivää kynsillä ihan täydellisenä, ilman alus- tai päällyslakkaa. Muy Bueno!

Ens kerralla kuvaan kyllä paremmat swatchit teille :D löytyykö muita kynsilakkaehdotuksia?
SHARE:

2 kommenttia

  1. Oho miten tuo sininen kuultaa :o Vaikka kyllähän tuo punainenkin näyttää kuultavan hieman, mutta sinisessä se korostuu enemmän. Näin kuvissa ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi sininen näyttää ihan erilaiselta ilman tota mattalakkaa! Siis kiiltää tosi kauniina ja tummana, eikä näy läpi. Mattalakka sai ihan hassun reaktion aikaseks :D

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig