Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

iHerb tilaus

Tein iHerbille tilauksen 10.1. ja paketti tuli vasta 6.2. Rasittavan pitkä aika odotella! Onneksi kuitenkin paketti tuli, eikä ongelmia ollut. Ostosten kimppuun!

Thayers Rose Petal Witch Hazel Toner (click!)
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic 355ml | 6.35€

Oon monet vuodet nähnyt Thayers Witch Hazel kasvovettä Yuoutubessa ja vihdoin tajusin, että sitähän saa iHerbiltä! Tätä aina suositellaan rasvaiselle iholle ja ruusuvesi lisättynä kuulosti vielä täydellisemmältä. Mukana on myös aloe veraa ja e-vitamiinia.

Rakastan pullon ulkonäköä yli kaiken ja siinä on vielä vaaleanpunaistakintuoksuu aika lailla pelkältä ruusuvedeltä, muttei ole liian voimakas, vaikka vähän onkin. Klikkaa kuvan yläpuolella olevaa otsikkoa/linkkiä ja sieltä voit lukea tästä lisää!

Real Techniques Blush Brush (click!) Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic 6.65€

Tarvitsin uuden poskipunasiveltimen vanhan KICKSin siveltimen tilalle. Halusin ihan ehdottomasti kokeilla Real Techniquesin sivellintä, koska omistan jo kaksi muuta saman merkin sivellintä, eikä hintakaan kirpassut ollenkaan. Harjakset ovat ihanan pehmeät ja taipuisat. Voisin kuvitella tämän olevan täydellinen myös varjostukseen!

Viimeisessä kuvassa Expert Face Brush ja Stippling Brush. Levitän meikkivoiteen aina Face Brushilla ja se on ihan korvaamaton sivellin. Skunkki sivellin on luultavasti maanantaikappale, koska se on liian kova ja karhea. Oon kerran sitä koittanut poskipunalle, mutta harjakset sattuvat sen verran, että nyt tämä on kököttänyt sivellinpurkissa vuoden..

Yogi Skin Detox Tea (click!) Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic 16 teepussia | 3.30€

Tämä reppana kärsi kuljetusvaurioita, mutta onneksi sisältö selviytyi. Tätä teetä oon silmäillyt pitemmän aikaa iHerbillä, enkä juuri tätä Skin Detox -versiota ole nähnyt missään Suomen kaupoissa. Tuoksu on herkullinen, kevyt, marjaisa. Maku on mieto, makeahko ja varmasti todella monen makuun. Lisään aina hunajaa joukkoon ja tähän se sopii purrfect!

"Yogi skin DeTox was formulated to support a healthy skin care regimen by shedding impurities." Niimpä niin, toivon silti tämän olevan jotain maagista taikajuomaa, joka taikoo mun ihostani täydellisen. Toivossa on hyvä elää.

United Exchange Corp, Face Cleansing Strips Image and video hosting by TinyPic iHerb on niin ihana, että antaa aina ilmaistuotteita tilaukseen mukaan ja saat vielä itse valita sen yhden tuotteen. Kun mulla ei nyt pitkään aikaan ole ollut näitä kivoja puhdistuslappusia, valitsin United Exchange Corp, Face Cleansing Stripsejä, joita tulee kolme kappaletta pakkauksessa. Toivotaan, että toimii!

Image and video hosting by TinyPic Hetken katsoin pahvilaatikkoon, että mitä ihmettä ne nyt on tänne lykännyt.. No suihkuhatun tietysti! Hei kiitos, tää tulee kyllä hiusnaamioiden kanssa käyttöön :D sain kerran myös tikkarin, oli tosi namia.

Kuka muu diggaa iHerbiä? Mitä tilaatte sieltä? Let me know :)

Kommentit

  1. Physician's Formulaa tekis mieli tilata sieltä, mutta toistaiseksi en ole haksahtunut ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa aivan, mäkin oon sitä merkkiä himoinnut, mutta on niiden tuotteet iHerbilläkin aika hintavia :S

      Poista
  2. IHerb on koukuttava! Kohta pitäisikin tehdä uutta tilausta. Oon tilannut enimmäkseen hiustenhoitotuotteita (mm. Mill's Creekin keratiinihoitoainetta ja Alba Botanican jätettävää hoitoainetta ilman en enää selviäisi) ja ravintolisiä. Mutta yleensä pakettiin eksyy uusiakin tuotteita kokeiluun. Phycisian's Formulan Happy Booster -poskipuna sävyssä rose oli pakko tilata söpön ulkonäön vuoksi ja se onkin siitä asti ollut suosikkiposkipuna, suosittelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin :D hiustuotteista oonkin lukenut, että niitä kannattais munkin joskus kokeilla :)
      Oi oon kyllä noita poskipunia aina vilkuillut, täytyy vielä harkita ;D

      Poista
  3. Tosi hyvät löydöt! Oon katsellut itsekin tuota kasvovettä ja siveltimet on aina wish listillä jos sattuisi johonkin tilaukseen mukaan mahtumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme kertaa oon kerinnyt tuota kasvovettä kokeilla, se on aivan ihanaa! Tuntuu niin pehmeältä ja kosteuttavalta >:o haluaisin kans keräillä kaikki RT siveltimet, mutta pikku hiljaa ;)

      Poista
  4. Mun onkin ollut tarkoitus tehdä tilausta iHerbille... Mitenkäs ne postarit menee? Tai tullit...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halvimmat postarit on 4$ ja tällä on 1814g painoraja, yli tuon menevässä tilauksessa on kalliimmat postarit. Alle 22€ tilaan aina, ettei jämähtäisi tulliin. En oikeastaan tiedä sitten noista lisäravinteista yms, että onko niissä eri rajat, kuin kosmetiikalla jne. Suosittelen Googlaamaan siitä vielä lisää :)

      Ja ensimmäisestä tilauksesta saat 5$ pois koodilla ZKF989, tai yli 40$ ostoksista 10$ pois :) mainostan tässä nyt omaa henk.koht koodia, jonka jokainen saa ensitilauksensa yhteydessä ja sitä voi mainostaa muille eteenpäin. Koodin käytöstä saa jonkun näköisiä bonuksia :)

      Poista
  5. Mä odotan mun badger company tuotteita mutta vielä ei ole kuulunut ja tilauksesta on kohta 4 viikkoa :/ pitää tehdä ensi kerralla ajoissa tilausta että tuotteet kerkeää nopeammin kotiin kun tarvetta on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän pelkäsin kans, että tuleeko tämä vai ei, mutta siellä tilaushistoriassa luki "Estimated Delivery Range - February 18, 2014 - March 12, 2014" .. Että onneksi tuli edes 6.2. :D

      Tää on vähän inhottava tilata jenkeistä, kun se on niin arpapeliä, että koska ne paketit tulee :/

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake