sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hiusten päivitystä

Nyt ei oo kyllä runosuoni sykkinyt muutamaan päivään, tuntuu, että kirjottaminen on taas niin vaikeaa ja ylitsepääsemätöntä. Nytkin lyö tyhjää :D voi apua, toivottavasti saatte jotain selkoa!

Kävin tosiaan parturissa viime viikon perjantaina. Viime kerrasta oli taas pitkä aika, syyskussa operoitiin jotain hiuksiin. Hiustenleikkuusta taas olikin vielä pidempi aika! Joten tällä kerralla leikattiin latvoista pari kolme senttiä ja värjättiin tyvi. Aikaisemmista parturointikerroista voit lukea täältä ›› "Hiusten muodonmuutos! Ennen ja jälkeen kuvia." ja täältä ›› "Hiusten muodonmuutos part. 2"

Ja vielä niille, joita kiinnostaa tietää, missä parturissa käyn ja kenellä ›› Hair Company ja Anna Wiik on ollut mun luottokampaaja jo n. vuoden verran. Anna on aivan ihana ihminen ja todella loistava käsistään, suosittelen :) Annalta saa myös ruotsinkielistä palvelua.

Tyvi siis värjättiin ja oma väri onkin todella tumma, maantieharmaan sävyinen ruskea ja sitä oli jo väh. 4cm näkyvissa. Mulla on raidoitetut hiukset, joten ihan päällihiuksiin laitettiin muutama vaaleampi raita, ettei tyvi olisi yksisävyinen ja erottuva.
Latvoista pätkittiin saksilla pari kolme senttiä, kun ne oli kuivahtanut oikein kunnolla ja kaksihaaraisia oli aivan liikaa :D pidettiin malli kuitenkin kohtuu samana ja ns. etuhiuksista ei leikattu ollenkaan. Loppuun vielä hiuksia ohennettiin vähän, kun tuota hiusta tuuppaa olemaan ihan törkeä määrä..

Tässä siis "ennen" -kuvaa. Hiukset oli kerenneet kasvaa jo ihanan pitkiksi. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Ja tässä "jälkeen" -kuvia. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Ennen ja jälkeen!Image and video hosting by TinyPic Alaosissahan mulla on hieman ruskehtavaa sävyä, joten latvojen napsimisen jälkeen sävy ei enää erotu/näy yhtä selkeästi. Huomaa myös hiusten epätasaisuus, keskellä lyhyempää ja heti vierellä pitkät osiot :D
Tiedän, että hiusten väri näyttää kirkastuneen, ihan kun olisin käynyt värjäämässä kaikki hiukset, mutta eri valaistukset hämää. Mutta kyllä tekee paljon tyven värjäys, mummu ja äiti heti kysyi, että oonko värjännyt vaaleammaksi :D
SHARE:

2 kommenttia

  1. Aivan mielettömän ihana väri!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tykkään, kun hiuksissa on muutamaa eri sävyä, paljon luonnollisemman näköinen :)

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig