keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Biozell Intensiivisävyte & Color Mask

Noniin, aika palata blogin ääreen! Alotetaan vähän kuulumisista: 15.2. lähdin Tiian luo viettämään tyttöjeniltaa, mukana oli myös Heidi ja Paulina + kaksi suloista chihua! Lähdettiin vielä myöhemmin baariin ja tanssittiin melkein pilkkuun asti. Että Rocktailsiin vaan terkut, teillä on huippu DJ siellä ;)

Lauantain jälkeen oon vaan nauttinut olostani ja tietysti tehnyt damagea pankkitilille. Eli pientä shoppailua siellä täällä, Ebayssä varsinkin sitten tulinkin kipeäksi lauantaina ja muutaman päivän viettänyt lukien Lauren Conradin L.A. Candy -kirjaa. Tänään olo on jo täydellinen, eikä nuhasta oo tietoakaan :) joten bloggailu jatkukoon!

Puhuin aiemmin blogissa, kuinka oon taas ollut kiinnostunut hiustenhoidosta ja -laitosta, ja ostin kokeiluun erilaisia hiustuotteita. Goldwellin vaahtosävytettä en oo vielä kokeillut, koska se vähän jäskättää. Kahta Biozellia kuitenkin kokeilin ja voin sanoa, että BLAAH.

Ensimmäisenä Biozell Intensiivisävyte, sävyssä Viileän vaalea (100ml). Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic "Viileän Vaalea Intensiivisävyte neutraloi hiuksista keltaisuutta ja kirkastaa harmaat hiukset. Sävytteellä voit myös ylläpitää hiusväriäsi kestovärjäyksien välillä. Sävyte hoitaa hiuksiasi ja antaa niille upean kiillon.

Käyttö: Levitä tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 3-30 minuuttia ja huuhtele hiukset. Jos haluat voimakkaamman sävyn, levitä sävyte kuiviin hiuksiin, joissa ei ole muotoilutuotteita, ja anna vaikuttaa 30-40 minuuttia. Värin ylläpitämiseksi voit myös sekoittaa sävytettä shampoon tai hoitoaineen joukkoon suhteessa 1:1. Huuhtele hiukset hyvin. Sävy kestää hiuksissa useita pesukertoja"


Käyttö:
Pesin hiukset shampoolla, kuivasin pyyhkeellä hyvin ja levitin tuotetta joka puolelle. Annoin vaikuttaa ainakin 30min. Seuraavalla kerralla kokeilen varmaankin kuiviin hiuksiin.
Putiloa on hiukan hankala käyttää, jos ei yhdellä kädellä pitele pullosta ja toisella paina tuotetta ulos. Pullo on niin kevyt, pitkä ja huterahko, että se kaatuu helposti. Lyhyempi ja leveämpi toimisi ehkä helpommin.

Tulokset:
En edes kehtaa laittaa kuvaa, koska tämä ei tehnyt hiuksilleni mitään! Antoi ehkä hiukan kiiltoa, mutta siinä se. Oon hyvin hyvin pettynyt tuotteeseen, enkä käyttäisi uudelleen, vaikka 1€ maksaisi :( ostin tämän Prismasta hintaan 5€

Seuraavana Biozell Color Mask, sävyssä Silver (150ml). Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic "Viileä hopean sävy sopii vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin. Poistaa keltaisuutta hiuksista ja kirkastaa värin. Tekee hiuksista viileän vaaleat ja elinvoimaisen kiiltävät. Color Mask on tehokas hoitonaamio, joka auttaa värjättyjä hiuksia pysymään hyväkuntoisina ja terveen näköisinä.

Voidemainen koostumus on helppo levittää hiuksiin eikä se valu. Vaikutusaika on vain 3 – 5 minuuttia. Pidempi vaikutusaika edistää hoitavien aineiden tehoa, mutta ei vaikuta sävyn intensiivisyyteen. Sävy kestää hiuksissa 6 – 8 pesua eikä jätä juurikasvua."


Käyttö:
Pesin hiukset shampoolla, kuivasin pyyhkeellä hyvin ja levitin tuotetta joka puolelle. En tarkalleen muista, kauanko pidin naamiota, mutta sanoisin n. 15min?

Tulokset:
Naamio teki hiukista fantastisen sileät ja pehmeät, sekä takuttomat. Sävy kirkastui ja keltaisuutta ei ollut enää yhtä paljoa, kuin ennen. Hiukset näyttivät jotenkin "vaaleammilta". Ero entiseen hiustensävyyn oli silti niin pieni, etten tiedä, viitsinkö tätä ostaa uudelleen. Toivon, että kuiviin hiuksiin tämä tarttuisi vielä paremmin!

Ennen ja jälkeen Biozell Color Maskia: Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Ennen kuvassa on hieman punertavaa/kellertävää valoa auringosta, joten pahoittelen hyvin huonosta vertailusta :D testaukset silti vielä jatkuvat näillä naamiolla ja luultavimmin kokeilen niitä tällä kertaa kuiviin hiuksiin.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Jeez, mikä nättimys! Tuo on kyllä hyvää tavaraa tuo tuubissa oleva sävytenaamio, itsekin juuri omani kulutin loppuun. Haju siinä oli vähän outo, mutta enpä kyllä miltään värjäävältä tuotteelta muuta odottaisikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awh^^
   Aa no kiva, että tykkäät! Toimiiko sulle hyvin? :) mulle kelpaa kaikki, mikä tuoksuu jne ;D hajuttomat tuotteet on blaah, enkä saa niistä mitään iloa irti :D

   Poista
  2. Joo, taittaa kyllä näppärästi keltaisuuden pois ja pidemmällä vaikutusajalla saa latvojen säkkärätkin suoriksi. Kuviakin oli: http://ootmeikannut.blogspot.com/2014/01/141-biozellin-hiusnaamio-in-action.html

   Poista
  3. Aaaa heii mä oonkon nähnyt sun postauksen tosta :D käyn kyylääs uudelleen! Mun täytyy kyllä koittaa tätä tosiaan vaikka kuiviin vielä ja antaa vaikuttaa pidemmän aikaa :)

   Poista
 2. Dodih, paketti noudettu postista. Kiitoksia vielä paljon, kaikkea tarpeellista tuli ja ehjänä perille. Pinkkeja huulipunia/kiiltoja käytän, joten väri osui nappiin. Vloppuna voisi tällätä kynsiin koristetimantteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin hyvä hyvä :) kiva, että tykkäsit! Ja ole hyvä vaan^^

   Poista
 3. Mistä kaupasta ostit ton colormaskin? :)
  Somewhereinforeverland.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anttilasta! :) löytyy muistaakseni myös Cittarista.

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig