perjantai 10. tammikuuta 2014

Uusia kynsilakkoja ja yksi upea löytö Minimanista

Oon ostanut tässä lähiaikoina muutaman ihanan kynsilakan ja yhden sain joululahjaksi. Yhteen Jouluarvonnan pakettiin lähti samanlainen H&M lakka, jonka myöhemmin kävin ostamassa itsellekin, se on niin nätti!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic H&M:n kynsilakka Prim & Proper on juuri sellainen glitterlakka, jota oon kauemmin kuolannut ja etsinyt. Rose gold eli ruusukullan sävyisiä isompia glitterhippuja, sekä pieniä shimmereitä/hileitä.

Maybelline Color Show kynsilakka Tutti Fruity on joululahjana tullut, enkä oo vielä kerennyt sitä kokeilla. Ihanan vaalea liila, jossa ehkä kevyt metallin hohto. Vihreitä, kellertäviä ja punertavia shimmereitä.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Minimanista oon löytänyt mun uuden suosikkilakan, Delia Coral Milano sävyssä 502, jolla on hintaa vain 1.99€! Vihertävää sävyä M05 oon kerran kokeillut, vihreä väri on todella kevyttä ja vaatisi alle esim. vihertävän tai sinertävän lakan.

Pinkki 502 on puolestaan todella pigmenttistä ja pitkäkestoista, eikä välttämättä vaadi kuin yhden kerroksen. Lakka on täynnä pinkkiä pienen pientä shimmeriä ja seassa on riittävän paljon myös isompia glittereitä.

En olisi uskonut, että löytäisin Minimasta näin upean ja halvan kynsilakan samanlaisia glitterilakkoja oli myös liilana ja sinisenä, muita sävyjä en nyt muista, mutta niitä oli monta.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihania ostoksia ja oi että toi milano lakka on kaunis =)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Se on oikeasti luonnossa sata kertaa kauniimpi, mitä kuvissa! En saanu kyllä kuvattua sen kauneutta täysin :(

   Poista
 3. Ihania lakkoja! :) Ja ajattelin ilmoittaa sulle, että oon nyt virallisesti kotiutunut joululomaltani... joten alan rustailemaan sulle vastauskirjettä tällä viikolla! ^^ <3 Palaillaan siis asiaan! Ilmoittelin vain, että en ole toki unohtanut. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Niin on^^ vooi kivaa kivaa! Mietinkin tänään, että koskakohan sulta ja Taikalta tulee vastauskirjettä ;D ihana oot, kiitos kun ilmotit^^ <3

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig