sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sunnuntain hemmottelua

Sunnuntai ja lepopäivä, paras päivä hemmotella hiuksia! Tässä mun vinkki hiusten hemmotteluun ›› Image and video hosting by TinyPic
Tarvitset:
Kookosöljyä
Lemppari hiusnaamion
 

Harjaa hiukset ja pese kädet.
Jos kookosöljysi on kovettunut, eli esim. säilytät sitä jääkaapissa, koverra sitä lusikalla. Kaada öljyä kämmenelle ja lämmitä sitä käsien välissä. Öljy sulaa nestemäiseksi sekunneissa.

Levitä öljyä ensin päänahkaan ja hiusten juureen runsaasti. Ota öljyä lisää ja levitä sitä latvoihin asti, paljon. Sido hiukset nutturalle ja halutessasi voit vielä laittaa esim. muovipussin hiusten ympärille. Mun suositus on, että mitä kauemmin pidät öljyä hiuksissa, sitä parempi. Itse jätän vähintään tunniksi.

Käy huuhtomassa öljy pois ja pese hiukset shampoolla. Mä usein pesen syväpuhdistavalla shampoolla. Viimeiseksi levitä lemppari hiusnaamiosi hiuksiin ja miksei samalla myös kasvonaamio kasvoille. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)

Anna vaikuttaa, huuhtele ja viimeisenä muotoile hiukset haluamalla tavalla. That's it, helppoa! Hiukset on öljyhoidon jälkeen upeat ja pehmeät
SHARE:

4 kommenttia

 1. Aaa, mun niin pitäis hommata kookosöljy mut en vaan millään tunnu saavan aikaseks :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa netistä, helppoa ja usein halvempaa ;)

   Poista
 2. Ihana vinkki! :) Sanoinkin vähän aikaa sitten rypsiöljyä latvoihinsa laittaneelle kaverille että kookosöljy voisi olla myös hyvä - ja tuoksua paremmalta! Mulla on jättipurkki saman merkin öljyä, koska se oli kesällä tarjouksessa Lifessa 16€ :D Koko on kuitenkin sen verran hankala että laitoin erillisen pienen rasiallisen sitä kylppärin kaappiin - meikinpuhdistukseen tosi kiva, toimiva ja hyvältä tuoksuva tuote. Eikä silmiä kirvele ;)

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. : D oho! Mun paapan mielestä kans rypiöljy on kesällä paras öljy, kyllä se suojaa auringolta ;) ne taitaa joo olla aika isoja! En ookaan vielä kokeillu sillä poistaa meikkejä, täytyy kyllä :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig