torstai 16. tammikuuta 2014

MUA tilaus ja yksi Ystävänpäivä arvonnan lahjoista!

Postimiehellä on ollut taas kolmen päivän ajan bisneksiä mun kanssa ja lisää tulee. Joka päivä pukkaa pakettia ja tänään tuli MUA (Makeup Academy) paketti, ja Taikalta ihana kirje. Katsokaa nyt tuota kirjekuorta! Kirjekin on liila Helinä-keiju -aiheinen

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Tilatut tuotteet: Matte Perfect Loose Translucent Powder 2.75€ (ei mitään hajua, minne tämä on MUA:n sivuilta kadonnut!) | MUA LUXE Velvet Lip Laquer - Kooky 3.60€ | MUA LUXE Velvet Lip Laquer - Reckless 3.60€ | Out There Plumping Lipgloss - Pin Up Pink 2.40€ | Fashionista Double Take Lipstick - Aubergine 1.80€

Tilasin tuota ihanaa puuteria lisää, vaikkei vanhakaan multa lopu varmaan vielä vuoteen, joten luulen, että tämä menee kaverille :) en vaan ymmärrä, minne tämä puuteri on kadonnut MUA:n sivuilta!? Sitä on pakko tulla takaisin!
Halusin tilata tummia sävyjä huulille ja yhden lahjan tulevaan Ystävänpäivä arvontaan, ja sehän on tuo Out There Plumping Lipgloss! Mulla on itsellä sama kiilto ja tykkään siitä paljon. Arvonta alkaa varmaankin ensi viikon puolella ;)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Fashionista Double Take Lipstick - Aubergine 1.80€

Aubergine sävy on täydellinen; tarpeeksi tumma, ruskehtavan punainen, juuri sellainen, mitä oon etsinyt. Käykää Googlailemassa tätä sävyä, se on fantastico!
Näin ensikokeiluna puna on huulilla liian vetistä, laihaa, ei tarpeeksi paksua ja kermaisaa. Puna liikkuu huulilla ärsyttävästi, ei saisi hieroa huulia yhteen. Rasittava tapaus! Mä kun haluaisin juuri tätä levittää oikein kunnolla huuliin, että saisin todella tumman lopputuloksen.

Mun täytyy kokeilla huomenna Auberginea uudelleen ja sitä ennen rasvata huulet kunnolla. LUXE huulikiiltopunista mulla on teille erillinen arvostelu/juttu tulossa pian. Saatte nähdä swatchitkin sitten :)

Täältä pääset shoppailemaan MUA:n sivuille ›› click!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kivoja ostoksia ja ihanan söpö tausta nyt blogissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ kisutausta on kyllä niin mun näkönen tällä kertaa ;D

   Poista
 2. Millon tilasit ton? Taisiis kuin kauan sulla meni että sait ton? :) Meille tuli 3 viikkoo ditten ilmoitus, et se on nyt lähteny tulemaan mut ei oo vieläkää näkyny :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla näkyy, että tilauksen olisin tehnyt 28.12. ja 16.1. sain paketin. No onpas kestänyt kauan! Ymmärrän kyllä, että joulun jälkeen voi postitus olla hitaampaa, mutta sulla on mennyt kauemmin kun mulla :o laita sähköpostia kysyen, missä paketti menee jne! :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig