torstai 16. tammikuuta 2014

Keskisten ostoksia

Käytiin Tomin kanssa Tuurissa Keskisillä viime viikon torstaina. Lähdin etsimään Vesan kaupasta mun lemppari kuivashampoota, mutta sitä ei siellä tietenkään enää ollut. En usko, että enää tuleekaan, buu! Mun täytyy silti kirjoittaa siitä tänne juttu :p Image and video hosting by TinyPic Hehe, mukaan lähti neljä shampoota, kaksi hoitoainetta, kaksi suihkugeeliä, kaksi kuivashampoota ja ripsiväri. No ostin mä myös kaksi kynsileikkuria, joista toinen ei edes leikkaa/toimi, ja mukaan lähti myös uunipelti. Äidille ostin tuliaisiksi kaksi W7 kynsilakkaa, mutta mamma sai ne heti kun päästiin Vaasaan takaisin. Mut nyt niihin parempiin ostoksiin!

Cussons Pure showergel - Super Zingy Burst & Wild Fruit BurstImage and video hosting by TinyPic Rakkautta ensisilmäyksellä! Keskisiltä parhaimpia ostoksia on kaikki superhalvat suihkugeelit. Nämä pullot ovat 500ml ja maksoivat vaan 1.95€/kpl.

Super Zingy Burst tuoksuu Muumilimpparille tai Lidlin vadelmalimulle, ja hitusen verigreipille. Ihanan makea, kirpeä, pehmeä ja silti niin raikas. Täydellinen aamusuihkun kaveri. Wild Fruit Burst tuoksuu täydellisen kermaiselle, pehmeälle ja täyteläiselle marjajugurtille. Parasta koskaan!

Haluan houkutella kaikki ostoksille Keskisille pelkästään jo näiden suihkugeelien takia, ne jopa vaahtoavat hullun lailla. Ei löydy perusmarketeista tällaisia aarteita

Daily Defense Moisturizing Shampoo & Conditioner. Enriched with Moroccan Argan OilImage and video hosting by TinyPic Mun oli pakko ottaa nämä tuotteet mukaan, ihan kokeilumielessä. 473ml tuotetta ja hintaa 1.95€/kpl. Tuoksu on todella salonkinen ja ehkä vähän vaniljainen. Vahva, muttei liian.
Mä rakastan, kun hiustuotteet tuoksuvat kunnolla ;) en kerro näistä vielä sen enempää, koska erillistä juttua on tulossa pian!

Anovia Head Candy - Respect and Protect Colour Shampoo & Revive and Energise ShampooImage and video hosting by TinyPic Huutakaa hep, jos näistä tuli heti mieleen Tigin tuotteet! ;D olihan nyt näitäkin pari otettava mukaan, harmi kun ei näistä ollut hoitoaineita tarjolla ollenkaan :( 200ml ja hintaa 2.50€/kpl.
Näistäkään en vielä kerro sen enempää, testaan ensin ja sitten kirjoitan jutun. Koitan tämänkin saada aikaiseksi hyvin hyvin pian!

Punaisen pullon luvataan sisältävän argan öljyä ja sinisen pullon keratiinia. Punainen tuoksuu ihanan voimakkaalta kirsikkakarkilta ja sininen joltain makealta, ja vähän pehmeämmältä. I-HA-NI-A!

VO5 Nourish My Shine Shampoo & ConditionerImage and video hosting by TinyPic Ostin jo viime kesänä Keskisiltä erilaisia VO5 merkin hiustuotteita ja Tampereelta lisää. Nämä ovat jotain rakkautta, en löydä pienintäkään vikaa! Pesee ja hoitaa täydellisesti mun kutrit. Voin suositella näitä jokaiselle! :)
Nämä myydään yhdessä, ei erikseen. Ennen myytiin pienempiä pulloja erikseen, mutta niitäkään ei enää Keskisillä ole.. Yhdessä pullossa on 500ml tavaraa ja yhteensä nämä maksoivat tarjouksessa 6.95€, alkuperäinen hinta 8.95€

Batiste Dry Shampoo Blush & Maybelline Illegal Lengths MascaraImage and video hosting by TinyPic Niinkun sanoin, mun lemppari kuivashampoo oli häipynyt hyllyiltä kokonaan, joten tilalle oli pakko saada jotain. Valikoimaa ei paljoa ollut ja Batisten 150ml kuivashampoo tuntui ainoalta edulliselta ja hyvältä vaihtoehdolta. 150Ml maksaa 3.95€/kpl.
En oo tykännyt Batisten kookoksen tuoksuisesta kuivashampoosta aiemmin, sillon kun mulla oli vielä punaiset/ruskeat hiukset. Toivottavasti nyt ei tarvitse pettyä :)

Lemppari ripsari Maybellinelta oli niin hyvän hintainen, että sekin oli pakko kotiuttaa ;) 9.95€/kpl.
Koitan saada pikaisesti tänne arvosteluita hiustuotteista, jos joku olisi kiinnostunut niitä ehkä hakemaan Vesalta :D
PS. Pian luvassa Ystävänpäivä arvonta!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Yhyy mäkin haluan Keskisille saippuaostoksille! Bloggaajamatka Keskisten kemppariosastolle? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D meiltä ei onneks aja kun n. 1.5h, pääsee sitte pari kertaa vuodes hamstraan lisää saippuaa :D joo kuulostaa hyvältä! >.<

   Poista
 2. Oiii, mitä kaikkea kivaa oot ostellut! :3 Ja kyllä, noista Head Candy tuotteista tuli ihan Tigi mieleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii^^ no niin tulee, ihme matkijat ;DD

   Poista
 3. Ihania ostoksia etenki noi suihkusaippuat kuulosti ihanalle.Harmi että se on niin kaukana ja en ole viel koskaan päässy käymään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on superihania^^ sun täytyy tehdä jonkun kanssa reissu sinne, siellä on aina ihania saippuoita, shampoita ja paaaljon muuta! :)

   Poista
  2. Jep ehkä joku kerta pääsen =)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig