lauantai 18. tammikuuta 2014

Huulilla Aubergine

Image and video hosting by TinyPic Huulilla: Fashionista Double Take Lipstick - Aubergine 1.82€

Kuvassa huulilla nyt tuo Aubergine -sävy + punertavempaa random huulipunaa hieman. Huulipuna kuivui todella nopeasti, eikä kosteuttanut huulia ollenkaan. Jouduin lisäämään sitä muutamankerran parin tunnin sisällä ja se oli kerinnyt jättää epämiellyttäviä raitoja huuliin, jotka ei lähtenyt, vaikka hieroin huulia yhteen. Ärsyttävää!

En suosittele hankkimaan tätä sävyä, vaikka se onkin todella halpa huulipunaksi. Koostumus on sen verran surkea, etten lisää näitä tilaa. NYX:inkin huulipunat ovat edullisia, mutta koostumukseltaan niin paljon parempia! Kermaisia, paksuja, pigmenttisiä ja kestävät huulilla kauan.

Käytän tätä sävyä tästä lähtien muiden huulipunien ja -kiiltojen kanssa, ettei huulet kuivu ihan korpuksi :)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Höh, harmi ettei ollut kovin hintasakaan väärti. Näytti niin hienolta kämmenswathissa ja tässä kuvassa! Tosin, eipä mulle itselle kyllä huulipunat sovi ollenkaan, mutta sulla kyllä näyttää upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :( niin, se on muuten niin täydellinen väri :'D
   Kiitos! No aivan varmast sulle sopii! ;)

   Poista
 2. Väri on kyllä ihana, sopii sulle hyvin. Harmi ettei ollut sitten laadultaan hyvä. NYX:illä on kieltämättä mahtavia huulituotteita ylipäätään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja kiitos^^ harmittaa kyllä kovaa, mulla on toinenkin melkein saman värinen huulipuna MUA:lta, eikä sekään oo hyvä >:S pitääkin tehdä siitä tänne kans juttu. Joo NYX:in punista oon aina tykännyt :)

   Poista
 3. such a nice make up *_* your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Huomioni kiinnittyi täysin upeisiin hiuksiisi, vaikka punakin on kaunis. On kadehdittavaa, kun joku jaksaa laittaa tukkansa noin nätisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi kiitos paljon! :) tiekkö mun hiuslaatu on sellasta, että se muotoutuu kiharalle ihan uskomattoman helposti ja pysyy vaikka kaks viikkoa sellasena, jos jättää käymättä suihkussa :D että mä vedän suoristusraudalla nuo kiharat paksuun tukkaani ihan 5-10min ja ne pysyy ilman lakkaa ym. aineita täydellisinä monta päivää :)

   Kiitos ihanasta kommentista^^

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig