Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Vaaleanpunaista Ebaystä

En oo pystynyt bloggailla muutamaan päivään järkyttävän hammassäryn takia. Makasin lauantain sohvalla Serranon perhettä katsoen.
Onneksi tänään on jo paljon parempi päivä ja särky on melkein kokonaan loppunut :)


Tilasin Ebaystä uuden lompakon ja voi poijjat se on suloinen! Hintaa 3.55e ja postitus Kiinasta oli todella nopea. Laitan teille linkin myyjään, jos tekin haluatte kyseisen ihanuuden kotiuttaa ›› click!

Ihaillaanko hetki tätä vaaleanpunaista suloisuutta? Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Koko: korkeus n. 9.5cm, pituus n. 15.5cm, syvyys n. 3.5-4cm

Lompakon nimi Ebayssä on "Wallet Purse Phone Case For Samsung Galaxy S4 IV i9500", eli voit sujauttaa kännykkäsi tuohon viimeiseen isoon taskuun, ja laittaa vielä kuulokkeetkin siihen kiinni! Mulla kun on pieni ja vanha Samsungin kännykkä, en aio sitä lompakkoon tunkea. Sen sijaan isossa taskussa säilytän kasan kortteja, etuosasta löytyy tärkeimmät kortit ja vetoketjullisesta osasta löytyy kolikot, ja setelit.

Lompakko on ollut käytössä nyt parisen viikkoa, eikä mulla ole mitään valittamista. Ainut, mistä annan miinusta, on huono nappi. Se ei pysy lujasti kiinni, mutta on siis vielä toiminut oikein hyvin!
(Unohdin kuvata pienen hihnan, jonka saa tuohon läpän pieneen reikään kiinni. Ebayn kuvista näkee tuon hihnan kyllä.)

Lompakoita löytyy myyjältä myös vaaleanpunaisen lisäksi pinkki, keltainen, oranssi, tumman sininen (turkoosi?) ja mintun vihreä. Tarkemmat kuvat ja sävyt näkyvät tuosta linkistä, jonka laitoin postauksen yläosaan.

Käytättekö Ebaytä? Onko sieltä löytynyt aarteita?

Kommentit

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake