sunnuntai 29. joulukuuta 2013

V 10 Plus - Pycnogenol serum

Munkin täytyis varmaan kuvata, mitä sain joululahjaksi. Onko enää ketään, joka ei niin oo tehnyt? Oon mattimyöhänen juu. Lasketaanko kuitenkin tämä tuote joululahjaksi? Voitin sen Keyword: Love -blogista joulun alla :) kiitokset siis sinne päin!

Image and video hosting by TinyPic
Olin muutama viikko takaperin lukenut näistä V 10 Plus seerumeista ja ällistyin sen järkyttävää hintaa. Totesin, että paras unohtaa, kun ei siihen varaa ole. Näiden 30ml pullojen hinnat kun pyörivät siinä 80-100€ paikkeilla. Ja kun sattuman kaupalla, voitin tällaisen seerumin! Mutta mitä nämä överihintaiset ihmeseerumit nyt siis ovat?

V 10 Plus seerumeiden omilla nettisivuilla lukee näin:
"Iho-ongelmien tunnistaminen on tärkeää, jotta niihin saadaan ratkaisu. Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitoseerumit tarjoavat jokaiselle ihotyypille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Värikkäät pullot tarjoavat lisäksi silmäniloa ja melkoista väriterapiaa!

Seerumeita on yhteensä 10 erilaista, yhtä moneen yleisimpään iho-ongelmaan. Seerumeita voi myös sekoittaa keskenään, ja räätälöidä juuri omalle iholle täydellinen hoitokokonaisuus. Seerumeiden käyttöä kannattaa myös vaihdella riippuen siitä, mitä iho juuri sillä hetkellä tarvitsee. Esimerkiksi epäpuhtaalle ja rasittuneelle iholle voidaan käyttää Pycnogenol-, C-­‐vitamiini- ja lakritsiseerumia. Kuivalle aikuiselle iholle sopii loistavasti yhdistelmä kollageeni-, Bio Cell- ja hyaluronihapposeerumeista.

Tuotetta tarvitaan vain kolme tippaa (joko samaa seerumia tai vaikkapa kolmen seerumin sekoitusta) aamuin illoin. Tulokset näkyvät jo 10 päivässä. Seerumeita käytetään osana muuta ihonhoitoa puhtaalle iholle päivä- ja yövoiteiden alla.
Vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. V 10 Plus -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Japanissa. Ne ovat dermatologisesti testattuja."

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Mitäs sitten tästä mun Pycnogenol versiosta sanotaan?
"Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ehkäisee ihoa ”ruostumasta”. Pycnogenol on eteläranskalaisen (Bordeaux’n alueen) rannikkomännyn kaarnauute. Sen antioksidanttinen ominaisuus on 350 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla, ja 170 kertaa vahvempi kuin E-vitamiinilla. Lisäksi se vahvistaa vitamiinien ja kollageenin vaikutuksia iholla.

V 10 Plus Pycnogenol Seerumi on tehokas antioksidantti. Se sekä ennaltaehkäisee hapettumista, että korjaa jo tapahtuneita vaurioita. V10 Plus Pycnogenol isää myös kollageenin ja vitamiinien vaikutuksia iholla." Oon käyttänyt tätä n. kolmen viikon ajan, joka kerta meikin alle ja joskus yöksi on päässyt unohtumaan. Laitan tipan tai kaksi kasvoille, tipan kaulalle ja rintakehään. Kaulalle ja rintakehään sen vuoksi, koska niissä mulla on välillä epäpuhtauksia. En osaa sanoa, onko tästä todellisuudessa ollut vielä mitään näkyvää apua, varsinkin kun ihoni epäpuhtaudet on alkaneet vähentyä muutenkin.

Rakastan silti käyttää seerumia kasvovoiteen alla, koska se imeytyy muutaman sekunnin sisällä ja se on muutenkin niin vaivaton lisä ihonhoitoon. Kallis hinta myös houkuttelee lätkimään sitä kasvoille useammin :D jatkan seerumin käyttöä ja raportoin siitä lisää, kun pullo on tyhjä. Toivottavasti voin vielä joskus jatkaa näiden käyttöä!

V 10 Plus nettisivut ›› click!
Sivuilta löytyy myös paikkakuntakohtaiset jälleenmyyjät ja tietysti tietoa muistakin seerumeista, ja muista tuotteista.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig