tiistai 17. joulukuuta 2013

Mitä ostaa joululahjaksi? - Ystävälle

Viimeinen "Mitä ostaa joululahjaksi?" osio tulee nyt! Eli mitä ostaa ystävälle joululahjaksi.Image and video hosting by TinyPic

Teelahjasetti
Näin tänään Emotionissa punaisen paketin, jossa oli yli 60 pussia teetä, muutama eri maku ja hinta vähän alle 10e. Myös joku erikoiskahvi olisi ihana lahja. On aina kiva kokeilla eri makuja teessä ja kahvissa, mutta yleensä erikoisemmat maut tarkoittavat korkeampaa hintaa. Siksi ne ovat mahtavia lahjaideoita :)

Lahjapakkauset, valmiit tai itse kyhätyt

Kaupoista ja netistä löytää paljon valmiita lahjasettejä, mutta voit myös itsekin koota sellaisen. Osta muutama ihana tuote ja sujauta ne valitsemaasi koriin, rasiaan, kulhoon, sisustuskoristeeseen yms. Hauskoja yllätyksiä on myös kiva saada mukana, esim. pieni pehmolelu, hiuskoru, kirje/kortti, erikoinen karkki jne. Käytä mielikuvitusta ja inspiroidu Googlen avulla.

Iphone kuoret
Ebaystä tilaamalla ei varmaan enää kerkeä tulla paketteja Suomeen, mutta Googlettamalla löytyy tämänkin maan puolelta puljuja, jotka kerkeävät vielä toimittamaan jouluksi paketteja. Kun en kyseistä puhelinta omista, niin en osaa kertoa, mistä löytäisi erikoisempia kuoria. Glitterissä oon nähnyt joskus todella söpöjä! :) Voit myös itse tehdä puhelimelle pussukan/kotelon, jos oot käsistäsi taitava.

Leivontakirja
Mun mielestä leivontakirjat ja muut vastaavat ovat aina hyviä lahjoja. Reseptit eivät kuitenkaan koskaan periaatteessa vanhene ja niitä voi muokata mieleiseksi, jos haluaa. Tuo kuvan Kuppikakut -kirja on suorastaan syötävän suloinen sisältä ja ulkoa, ja Hellapoliisi makeilee -kirja on myös aivan mahtava, täynnä suussasulavia reseptejä.

Kaverikoru
Tai mikä vaan koru! Siihen voisi myös kaivertaa jotain, mikä muistuttaa teitä ystävyydestä :)

Pelit
Pelit on aina hauskoja, juomapelit, syömäpelit, korttipelit, twister ymsyms!Hyödyllisiä linkkejä:
CDON
Sokos
Hyvinvoinnin tavaratalo
Thebos
Kosmetiikka Artemis
Citymarket
Gigantti
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig