tiistai 24. joulukuuta 2013

Blippo.com - part 1

Jouluaaton kunniaksi laitan blogiin kuvaa ja arvostelua Blippo.com tuotteista! Kyselin heiltä, jos haluaisivat lähteä mun kanssa yhteistyöhön ja siitä kaikki alkoi ;D he lähettivät mulle yhden valitsemani tuotteen ja tilasin aiemmin pari muutakin juttua itse. Part 1 sisältää tuotteen, jonka sain Blipolta.
Image and video hosting by TinyPic

Blippo on siis suomalainen yrtys, joka myy aasialaisia suloisuuksia, esim. herkkuja ja nameja (Pocky!), lehtiä, figuureita, pehmoja etc. Postitus on ilmaista ja tuotteet lähetetään Honkongin varastolta. Laitan linkit kaikkiin tuotteisiin, jotta pääsette suoraan niitä katsomaan, jos haluatte. En hyödy itse linkeistä mitenkään :)

Alla maailman suloisin kalenteri, jota oon himoinnut Ebayn syövereistä muutaman vuoden. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Yesterday and Today viikkokalenteri (malli 3)

Yesterday and Today -niminen viikkokalenteri tuli pahvisessa laatikossa. Kalenterin päällä on suojamuovit, jotka halutessaan saa pois.
Mitat: 10.5 x 16.5 cm, hinta 6.90€ Malleja löytyy sivuilta neljää erilaista, mutta kaksi niistä on tällä hetkellä loppuunmyytyjä ja mun väriä on yksi kappale varastossa.

Kalenterin oikeassa ylänurkassa on suloisia kuvia ja niitä on yhteensä kuusi erilaista. Takaosasta löytyy muutama sivu omille muistiinpanoille yms. Tähän ei ole merkitty tiettyä vuotta/kuukautta/päivämäärää, saa itse kirjoittaa sitten omat päivämääränsä :) mä otan kalenterin käyttöön viimeistään tammikuun 1. päivä!
Rakastan yli kaiken tätä kalenteria ette tule pettymään, jos tällaisen hankitte :)

Kiitos Blipolle kalenterista, se on superihana!
Blipon nettisivuille pääset tästä › › click!
Blipon Facebook sivuille pääset tästä › › click!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ei helkkari :D Päätin etten enää koskaan kalenteria hanki koska en yksinkertaisesti niitä täytä mutta nyt lähti kyllä tilaus, toihan on ihan huippusöpö tui tui! :--D Blippo juuri hyötyi susta muahahha 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis enhän mäkään kalentereista oo koskaan piitannut mutta.. Eihän tota voi olla hankkimatta?! :D Hahahah :D hyvä jos blogista on jollekin jtn hyötyä^^

   Poista
 2. Mä muistan kun Blippo oli siinä, missä nykyään on Apollo Street Bar. Sitä ennen siinä oli Dekadenz. Ja sen jälkeen Backstreet. Jos en ihan väärin muista. Oisko niillä ollut liike myös Kampissa tai Foorumissa? No joo. Enivei, tosi hassua, kun muistan liikkeet vuodelta nakki ja nyt tämä on palannut takaisin nettikauppana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaai : D joo tais olla! Blippo on pysyny hengissä hyvin ;D onneksi nyt kuitenkin ilmaset postarit on, kun ei kivijalkakauppoja enää oo :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig