perjantai 22. marraskuuta 2013

My new vanity, kosmeettinen alttarini

Iltaa hyvää! Luulen, että nyt on kaikki Joulu Arvonnan lahjat ostettu :) en oo kyennyt ostamaan teille mitään ylellisyyksiä, kun voittajia on kuitenkin kolme kappaletta ja postikulut tulevat vielä päälle. Toivottavasti silti nautitte lahjoistanne :')

Niin oli mulla sellaista asiaa, että ollaanhan me tosiaan muutettu tänne ns. pysyvään kämppään jo syyskuun alussa, enkä oo vieläkään lätkinyt tänne kuvia kämpästä :/ sain mä silti aikaseksi kuvata mun uuden vanityn! Eli mun kosmeettisen alttarini.. Toi nyt on mitä on, haluaisin jostain löytää siistempiäkin säilytysratkaisuja, mutta näillä mennään nyt. Image and video hosting by TinyPic Edellinen asukas jätti meille tämän Ikean lipaston, ihanaa! Kiiltää kauniisti ja sain säilöttyä sen sisälle suurimman osan aarteistani. Huonot puolet? Pöly näkyy heti ja tuo painaa n. 70kg..

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Ensimmäsestä kulmasta löytyy random vaaleanpunainen boksi, josta löytyy puutereita, neljä kynsilakkaa, huulirasva, terotin ja luomiväri. Purkeista löytyy siveltimiä, viiloja, kajaleita ja huulituotteita.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Keskeltä löytyy peili, joka näyttäisi paremmalta seinässä kiinni ja on muutenkin tossa vähän randomisti. Nellyn organizer täynnä meikkejä ja mitä sattuu.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Viimeisessä kulmassa on Ikean kynttilänjalka ja Tiimarin ihana pinkki kynttilä. Kaksi lasikulhoa, jossa yhdessä sormuksia ja pari kaulakorua, ja toisessa käsikoruja. Lauren Conradin kirja, H&M säilytyskirjat ja äidiltä saatu pääsiäiscupcaketipupurkki


Onko teillä postaustoiveita? Niitä saa kertoa! :)
SHARE:

6 kommenttia

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig