torstai 14. marraskuuta 2013

LookBeauty - Stretch Factor Mascara

Mulla on päässyt jäämään näiden Look Beauty tuotteiden esittely turhan pitkälle, argh. Nyt kuitenkin on tulossa taas yksi tuote. Image and video hosting by TinyPic LookBeauty - Stretch Factor Lengthening Mascara

Ihastuin tämän merkin meikkien ulkonäköön ja pakkauksiin, sen takia tilasin tämän ripsivärin. Hinta näyttää olevan sivuilla tällä hetkellä 3.57€ ja värivalintoja on Ultra Black, Black, Black Brown, Waterproof. Mun omani on tuo ensimmäinen.

Kuvassakin näkyy, että Stretch Factor -ripsari on saanut multa yhden sydämen viidestä. Tämä ihan putelin ulkonäöllisistä syistä ja edullisesta hinnasta. Harjaosa on kumista ja taipuu aivan liikaa siihen nähden, että pullon suun aukko on todella pieni. Liian monta kertaa oon suhinut harjalla pullon ohi, kun se prkl ei mene sinne helposti. Kuka näitä suunnittelee ja toteaa "Tämä on hyvä"!

Harjan yhdellä puolella on todella lyhyet harjakset ja toisella pidemmät. Heti alussa tuntui, että koostumus on ihan älyttömän kuivaa, eikä mitään tartu ripsiin. Mä menetän ripsareiden kanssa helposti hermot, kun oon tottunut kunnolla kosteaan koostumukseen ja nopeaan laittoon. Tällä ei meinannut saada mitään aikaan ja meinasin saada hepulin, äkkiä ripsari nurkkaan ja Maybellinen Illegal Lenghts kehiin!
Pointsit myös kivasta paakkuisesta koostumuksesta, harjaan tarttuu jostain pullon sisältä ärsyttäviä pikku paakkuja, jotka sitten siirtyvät myös ripsiin.

Tätä en lähde suosittelemaan kenellekään, paitsi ehkä sellaiseen supernaturaaliin lookiin.. Käyttäisin siltikin siinä tapauksessa jotain muuta ripsaria.
SHARE:

3 kommenttia

 1. Ripsarit on ainoo meikkituote meikkivoiteiden lisäks joihin suhtaudun vähän varauksella jos hinta on "liian" alhainen. Mun on vaikee uskoa että kauhean moni alle viiden euron ripsari olis ainakaan ihan huippuhyvä.

  Ps. Pistin sulle sähköpostia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu! Ripsareista niitä hyviä on onneksi ainakin mun helpompi löytää, kun meikkivoiteita :'D iho kun on näppylöillä ja punertaa, on vaikea löytää tarpeeksi peittäviä voiteita :/

   Minäpä käyn katsomassa!^^

   Poista
 2. Oho niimpä muuten seuraankin! : D Hyvä, että sä muistat! Niin harvoin kenetään fabossa seuraan paitsi ihan ubersuosikkilemppareita ja muistini lienee samaa luokkaa kuin 95-vuotiaalla.

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig