sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lazy sunday

Tänään mä olen: Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Juonut lemppariteetä, Twiningsin vaniljateetä. Yrittänyt nautiskella tiramisua, joka maistui aivan liikaa alkoholille.
Katsonut Poutapilviä ja lihapullakuuroja -leffaa, hetken. Ihastellut pinkkejä kynttilöitä ja äidiltä saatua valokuusta, se vaihtaa väriä!
Pessyt pyykkiä. Imuroinut ja siivonnut kämpän. Valokuvannut. Ollut tylsistynyt ja edelleen oon :(

Mut hei, onko teillä jo kuusi pystyssä? Mulla on sellainen perusiso vihreä kuusi ullakolla, muttei uskalleta laittaa sitä ainakaan tänä vuonna pystyyn Papun takia ;D sen takia oon etsinyt valkoista pöytäkuusta ja sellaisen löysin Halpa Hallista kympillä! Se on ihana
Image and video hosting by TinyPic  
Ei olla vielä keksitty/ostettu valoja tuohon ja oon kyllä himoinnut kaikkia pinkkejä koristeita myös, mutten oo viittinyt pistää rahaa sellaiseen. Antaa nyt olla, mitä on jo valmiiksi :) on se ihana noinkin! Tähden tilalla on enkeli niin kauan, että keksitään, kuinka saadaan meidän painava kultainen tähtikoriste pysymään siinä.

Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu? :)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Tulitko kahtoneeksi, että onko Halpa-Hallissa muun värisiä pöytäkuusia? Täälläkin etsittäis edullisesti pientä kuusta, joka olis joku muu kuin vihreä. :D :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä oli vain valkoisia ja vihreitä :) minkä väristä etsit?

   Poista
  2. Aww! En oo kyllä nähnyt :( hitto kun ulkomailla myydään minkä värisiä vaan! :(

   Poista
 2. Onpa ihanan tunnelmallisia kuvia! Alkoi itselläkin tehdä mieli teetä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuusi! Valkoista pohjaa vasten kaikki värit korostuvat kauniisti. :) Itsekin haaveilen valkoisesta muovikuusesta, vähän isommasta tosin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan totta :) niitä varmaan myydään tällä hetkellä vähän joka puolella ;) iso valkoinen kuusi olis kyllä mahtava!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig